Dakle ovako. Moj kruh nije baš nešto uspio. Možda će mi znalci moći dati kakav savjet, jer ne želim odustati, cure mi sline gledajući vaše slikice!

Smjesa je ispala baš kao na videu i kao što opisujete, ljepljiva, mokra. Dizala se nekih 16 sati i stvarno je ljepo nabubrila, bila je puna mjehurića, dakle i to je bilo ok. Zagrijala sam pećnicu i zdjelu s poklopcem u njoj, istresla smjesu i stavila na 30min poklopljeno i onda još 15min otklopljeno. Kruh je bio nešto tanji jer je posuda malo šira, no izgledao je lijepo. A sada problemi:

- korica je bila TVRRRRRDA kada sam pokušala narezati i probati ga toplog (svi pišete da je super takav) - jedva sam odrezala / otrgnula
- onda sam navlažila koricu i zamotala u krpu u nadi da će se malo opustiti, omekšati
- rezultat, malo je omekšala, ne pretjerano i nije bila hrskava, nego onako neka ne baš ukusna mješavina hrskavog-žilavog
- sredina je bila lijepa meka i fina

Što sam krivo napravila?