Pokazuje rezultate 1 do 50 od 360

Tema: Susjedin no-knead bread iliti kruh kojeg ne treba mijesiti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    ispod površine
    Postovi
    2,651

    Početno

    Darva, mozda mu je hladno dok se dize?
    Ja sam primjetila da mi se super digne do ponoci ako ga zamjesim tamo oko 18 jer jos griju u stanu, ali ako ga zamijesim recimo oko 21 i pogledam oko 1 nista se ne dogada i mislim da je to zato jer se gasi grijanje.

    Moji kruhovi na fotkama su od 3 salice brasna, a promjer lonca ne znam ali mislim spada u kategoriju sireg.

  2. #2
    darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Postovi
    388

    Početno

    Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
    Darva, mozda mu je hladno dok se dize?
    Dvije zadnje noci sam ga drzala uz radijator u djecjoj sobi koji gori na 20 stupnjeva, mislis da je to dovoljno? Koliko se uopce vama digne kruh,onako u postotcima? Cime pokrivate zdjelu u kojoj kvasa? Ja svoju krpom a digne mi se manje od 100 posto. Koliko bi ustvari trebalo
    A mozda mi je stvarno velika zdjela,ovo sto je zara1 rekla, promjer joj je 25 cm a do sad sam stavljala 3 salice brasna.Mogla bi pokusati povecati kolicinu

  3. #3
    Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,194

    Početno

    Citiraj darva prvotno napisa Vidi poruku
    Dvije zadnje noci sam ga drzala uz radijator u djecjoj sobi koji gori na 20 stupnjeva, mislis da je to dovoljno?
    dovoljno je.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •