-
pp možda
poslala sam jedan frendici
i sad me zvala da je njena mama rekla da bolji kruh nije nikad jela
dobro to ja uzmem s rezervom, jer i ta frendica kad jede nešto kod mene često kaže da nešto tako fino nije nikad jela
a ja ipak nisam ana ugarković
ali mama je tražila recept za kruh i odrezala si komad i odnesla kad je išla doma
pa može bit da ipak nije bio loš
njoj sam poslala bolji, onaj koji se pekao nakon 18h, moj se pekao nakon 20h
jesu li vaši vlažni unutra?
ne može biti sirov nakon 1.5h na 230 C
pola bijelog, pola polubjelog brašna
sjemenke lana, suncokreta, bundeve i sezam
možda previše sjemenki pa je to otežalo dizanje?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma