-
iskreno, ja ne bih 
radila 4 sata na dan.
to bi mi bio užasan presing, da sve stignem do podne i pol. od recimo osam i pol. računaj jutarnju kavu i razgovor s kolegama do negdje 9, ne mogu bit bez jest do podne i pol, znači još nekih pol sata pauze...a ne volim jest pred kompjuterom nekakav sendvič.
i tako, ja sam prilično razmažena, sve u svemu 
imam tu sreću da radim posao koji volim, s dobrim uvjetima rada, dovoljno godišnjeg odmora, što mi je najbitnije od najbitnijeg
. posao je većinom takav da si sama organiziram vrijeme, kako bih vam opisala, nekad mi prođe dva sata samo u smišljanju nekakve koncepcije rada kojeg moram napraviti, pa onda istraživanja po netu, razgovori i tako, pa nekakvi sastanci...
pasalo bi mi fleksibilno radno vrijeme npr, jer nije svaki dan takav.
zamišljam da npr imam svoju firmu, s ovim poslom koji sad radim, recimo tri dana bih mogla potegnut pa onda dva dana slobodna. jedino, kako to već ide, vjerojatno bih uzela još posla (u dobroj varijanti mog poduzetništva), ne možeš odbit klijenta, pa bih i ta dva dana potezala 
možda sat vremena manje, ajd, ali 4 satno radno vrijeme ne mogu zamisliti. preveliku bi mi to konfuziju stvaralo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma