Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
Ja bi radila utorak, srijedu i cetvrtak po 8 sati onda bi imala raniji vikend od petka, a ne bi ni bolovala od radnog ponedjeljka

Dreams
Ovo nije samo san, ovo je realnost, u mojoj firmi su tako žene radile na pola radnog vremena, sve bi stigle napraviti na poslu, a naravno , i doma.
To je bilo za vrijeme starog poslovodstva.

Ja sam to isto očekivala od novog, nigdje nije zacrtano da se mora dolaziti svaki dan, gubiti vrijeme na putovanje i odraditi 4 sata.
Ne rade svi na šalteru ili blagajni, puno je poslova koji se uopće na takav, "prepolovljeni" način, ne mogu organizirati niti kvalitetno odraditi.

Zato se to organizira kao rad po danima, dva pa tri dana u tjednu. I to super funkcionira.

Meni se dogodilo, zbog nefleksibilnog poslodavca (najblaža riječ koju sam uspjela naći

da u ta 4 h ne uspijem sve pripremiti ni obaviti, neke se vrste posla jednostavno ne uspiju "sabiti" u 4 sata dnevno, imam hrpu prekovremenih koje mi nitko neće platiti.

Dakle, ili ću odustati od takvog načina rada ili ćemo završiti na sudu. Mislim da je ovo drugo vjerojatnije.