Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Sveti Filip i Jakov - je l' neko bio?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno Sveti Filip i Jakov - je l' neko bio?

Planiramo ljetovati sa trogodišnjakom i bebom u Svetom Filipu i Jakovu. Ima li ko iskustva? Plaža, more, ostalo... Kako vam se čini?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pošalji ppo Trini,ona je iz tog grada

mi bilitampred 6 godina, u lipnju, bilo nam je lijepo, ali nema puno hlada.Plaža je sitan šljunak , do pjeska.Iznad plaže je Đasrnin kamp s puno hlada

Lupe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam ti isto u Filip Jakovu...
    Plaža...pa desna je šljunak, a lijeva je betonirana a pred kraj tek je sitni šljunak i pijesak.Kako ti je i Jelena napisala, hlada nešto sitno ima, ali gdi got i tu je uglavnom dosta sve popunjeno roditeljima s klincima.Al uvijek se da nać neko mjesto i pozicija.

A opći dojam, sve ovisi šta tražiš.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Meni se na fotkama učinilo da ima malo više hlada, pa ste me sad zbunile. Kako god... mi svejedno idemo, ali krajem osmog mjeseca, pa se nadam da neće biti gužva.
    Ma, ne tražim ništa posebno. Normalno ljetovanje, obično, najobičnije. Hlada koliko je moguće, čisto more. Izlasci i to - ništa, naravno. Dakle, kupanje, šetnja sa klincima, mogućnost da kupim svježe voće i povrće i tako to. Znate i same, uostalom.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

voće i povrće možeš kupit pored plaže na placu dokasno u noć.

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

mi idemo svake godine u kamp, i super nam je. Hlada baš i nema.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Preživjećemo valjda :D
    Prvi put idemo, pa otprilike da znam šta da očekujemo.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Podizem! Nema hlada? A mene frendica uvjeravala da ima idemo krajem 7.m:.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Za klince je super jer ima i parkić uz samo more tj. na plaži. Hlad nije jača strana, ali je sve ostalo, po mom mišljenju baš prilagođeno klincima i roditeljima. Mi smo bili jako zadovoljni.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi smo godinama ljetovali u Sv Filip i Jakovu, dok nismo otkrili Tkon preko puta, hlad cijeli dan na plaži, nije gužva ma milina.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

A ništa onda...izbjegavat' ćemo naravno najjače sunce (klinci ionako tada spavaju) i pokušati loviti hlad iako nam tata dugo spava

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo bili prošle godine i meni je super. Super je što se sve obavlja pješke, plaže su lijepe, ima se gdje šetati. Biograd je blizu ako želite veći izlazak, Zadar je blizu ako želite još veći izlazak. More je super.
    Išli bi opet ali nemamo para da ove godine idemo na more...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mašnica ima hlada samo na jednom dijelu i to onom prema placu, sad jedino ak rano idete i tam kampirate imat ćete hlada cijeli dan, osim ako Trina ne dođe

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    mašnica ima hlada samo na jednom dijelu i to onom prema placu, sad jedino ak rano idete i tam kampirate imat ćete hlada cijeli dan, osim ako Trina ne dođe

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nema hlada nigdje, zato smo mi svi tu malo blesavi, od toliko sunca popi.zdiš nakon dva, tri tjedna ljeta. I nisam ja iz Fj, ne bunite ljude

Nema hlada i nema noćnog života. Više je onako penzionerski đir i za ljude s malom djecom koji ne misle spavati na plaži 0-24 nego ići ili ujutro ili kasnije, iza 4,5. Preživi se. I nije loše. Jučer sam napravila dobru turu po Jadranu i zaključila da je pregenijalno otići svugdje, najviše da naučiš cijeniti ono što imaš. I bogami ja živim u raju

Ana, jel baš ništa ne dolazi u obzir ili tražite nešto za jako jeftino? Postsezona bi mogla proći ili je ovaj godišnj jedino što si mogla iskoristiti?

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ne treba nama noćni život uz dvoje male djece Ja bih malo hlada volim malo na suncu biti pa se povući u hlad, mislila sam da ću moći klince u hlad u neku šumicu staviti spavati blizu mora.....ali izgleda ništa od toga

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Trina nema šanse da više dobijem godišnji u ljeto, a u 9. već počne škola. Ovo je jedini ljetni GO koji imam.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kko nema hlada, mi smo spavali u VUDu ( jel to skracenica za vodeivredno odmaralašte) i tamo iam nešto hlada - mislim da su tamarisi, onako uz rub. Znam da nema puno,, ali je ipak bilo. A možda i nije, bili smo davno, djeca su nam bila skoro nebe, ali kako mi na plažu idemo ijutro i kasno popodne, možda ipak ne pamtim dobro. Nismo od onih koji su cijeli dan na plaži

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Trina nema šanse da više dobijem godišnji u ljeto, a u 9. već počne škola. Ovo je jedini ljetni GO koji imam.
    Šteta, imala sam nekakvu kombinaciju za 9. mjesec, sad mi počinje sezona i gosti, žao mi je

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne treba nama noćni život uz dvoje male djece Ja bih malo hlada volim malo na suncu biti pa se povući u hlad, mislila sam da ću moći klince u hlad u neku šumicu staviti spavati blizu mora.....ali izgleda ništa od toga
    ak dođete dovoljno rano ima hlada dole na plaži, ali ima i u šumici iznad plaže, sad ne znam dal se može postaviti prostirka za decu u kampu u šumici za spat, ja bi probala

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Svakako!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •