Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Pomagajte hakerice!Hitno!Mysites123

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Pomagajte hakerice!Hitno!Mysites123

Zarazila sam comp,ne znam ima li smajlić koji se lupa po glavi!Uglavnom,riječ je o mysites123,sad mi je na svim preglednicima,ne mogu ga ukloniti NIKAKO!Našla sam neke načine,i pratila ih,uradila sve,deinstalirala,izbrisala,ali evo ga još uvijek je tu.Imam Kaspersky antivirus,on pokazuje da nema zaraze,A IMA!Pomagajte,ako ne znate vi,pitajte nekog boljeg hakera!Uf,ubiće me muž!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Iskreno, nisam godinama se borila s nekim virusom.

probaj naci removal tool, npr ja sam medju top searchevima nasla ovdje neki (link je na vrhu stranice) nemam pojma kakav je ali stranica se na prvi pogled cini ok(ima na zalost stranica koje pod krinikom antivirusa bas zaraze racunalo)

http://www.virusresearch.org/remove-...me-firefox-ie/

Ako nisi vjesta tesko je te stvari maknuti sama, virusi koriste razne ugradjene repair mehanizme windowsa i i vlastite da se spase od deinstalacije.

I reci muzu da se svima dogadja, i provjeri taj Kapersky, ovaj virus (u stvari maleware) je star, kad ti se zadnje azurirao Kapersky? Od zastarjelog antivirusa bolji je nikakav, onda bar znas da zastite nema.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj silkica prvotno napisa Vidi poruku
    Zarazila sam comp,ne znam ima li smajlić koji se lupa po glavi!Uglavnom,riječ je o mysites123,sad mi je na svim preglednicima,ne mogu ga ukloniti NIKAKO!Našla sam neke načine,i pratila ih,uradila sve,deinstalirala,izbrisala,ali evo ga još uvijek je tu.Imam Kaspersky antivirus,on pokazuje da nema zaraze,A IMA!Pomagajte,ako ne znate vi,pitajte nekog boljeg hakera!Uf,ubiće me muž!
    Ako je rriječ o mobitelu ili drugom uređaju s androidom, nemam pojma. Ako je u pitanju pc, treba u pregledniku ući u tools i potražiti u postavkama default home page ili tako nešto. Ne znam napamet, a ovo pišem s tableta, kad uhvatim trenutak, opisat ću bolje...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nije rijec o homepageu, rijec je o hijackeru. Tesko da je na mobilnom uredjaju, oni su u pravilu izuzetno dobro zasticeni.

https://www.google.com/?gws_rd=ssl#q=mysites123

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Treba ti adware remover tool. Neces ga uspijeti maknuti sa antivirusnim.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Čini mi se da sam ga uklonila.Nema ga više na pretražnicima,deinstaliran je iz programa.Je li stvarno?Može li on prikriveno djelovati?Antivirusi pokazuju da nema ništa sumljivo...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ako si uklanjala sa adwcleanerom i on nista ne pokazuje onda ga nema. Neki put su zahebani, znaju se vracati

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Joj,ja se ne razumijem baš toliko u te probleme.Uglavnom radim po instrukcijama drugim,a nešto malo po svom.Kasperski ga otkrio,pitao da li da riješi problem,ja kliknem o.k.,i hop,izbriše mi i mozillu i google!Ja,jadna i sirota,dosjetim se da ih ponovo instaliram preko explorera.Izbrišem taj nesretni mysites iz programa,ponovo skeniram preko kasperskog comp,nema virusa.Ali na pretražnicima opet mysites.Pokušam promjeniti home page,i ne uspjeva.Pogledajte samo u koje vrijeme sam počela temu-gluho doba noći!Vam-tam i nemam pojma kako mi uspjeva promjeniti home page na google,ali mozilla nikako.Odustajem i odem spavati.Muž sutradan uspije nekako promjeniti i home page i na mozilli.Kaspersky ne pokazuje viruse.Trenutno mi je avira i ona ne pokazuje viruse.Nisam toliki haker ,a i znanje engleskog mi je ograničeno,vama je možda smiješno,ali je ukratko to-to,korak po korak šta sam radila.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Napisala pa mi se izbrisalo.
    Uglavnom, ne znam kaj mislis pod google, da li je tebi to crome ili mislis google kao pocetnu stranicu. Ako nemas crome, toplo preporucam da ga instaliras. Znaci crome je internet preglednik a google je pretrazivac( web stranica). Prije nego ikaj skines od preglednika googlaj adwcleaner i prvi rezultat ti je site za skidanje tog programa, pokreni njega i vidi rezultat. Trebao bi biti dovoljan. Zatim skini crome jer je puno stabilniji nego ostali.Nakon toga promjeni sve lozinke.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •