Nas užasno nervira što za svaku uplatu na enc doma šalju papirnato račun? Što se stvarno nikako ne može dogovoriti da račun ide na npr.mail?
Nas užasno nervira što za svaku uplatu na enc doma šalju papirnato račun? Što se stvarno nikako ne može dogovoriti da račun ide na npr.mail?
Muž uplaćuje po manje, pa se zna dogoditi da 3-4 računa odjednom dođu, svaki u svojoj koverti. Bacanje papira
Ja stvarno nemam pojma da stizu racuni. A ja vadim postu. Mozda MM nije nikad prebacio adresu?
Ja uplatim jednom godišnje jer mi se ne da razmišljati imamo li novaca na uređaju. Tak da me taj račun toliko ne nervira.
Al me isto nervira kaj kreditiram HAC. Samo zbog svoje ljenosti i komocije.
MM malo malo uplaćuje, nikada ne stiže papirnato
kakav račun? nikada nismo dobili račun, a ENC imamo od prvog dana, i u uporabi je minimalno 30-40 puta godišnje (na duge i na kratke relacije)
Mi imamo dva enca (za nas i za njegove) isto nikad nismo dobili racun od HAC ali naravno imam racun od npr ine na kojoj kupimo bon. Kao i prepaid bon na mobitelu, nemam racun za poziv ali imam za bon.
Kreditiranje me ne nervira, to je stvar moje komocije, mogla bi svaki put uci s 5kn na cestu izaći s minusom i platiti za 7 dana pa bi mene kreditirao hac. Ali nemam ni najmanje volje za tu akrobaciju nego uplatimo obicno za cijelu godinu. O 10% bonusa da ne pricam
Posljednje uređivanje od sillyme : 26.06.2021. at 08:42
Kupim bon 300kn na pumpi i uplatim preko portala.
To mi je najjednostavnije. No, ne prepoznaju ga više naplatne, 2 godine i otisla baterija. Ne može se mijenjati, nego treba kupiti novi. Onaj stari mi je trajao godinama.
Sad dam ENC i karticu, pa skinu rucno, ali to nije to, ENC imam da brze prođem naplatu, ne samo zbog popusta.
Ne čini mi se pametno svake 2 godine kupovati novi uredaj. Ili samo nisam imala sreće sa izdržljivošću ovoga.
Mislim da nisi imala sreće, mi smo ovaj sadašnji uzeli pred dosta godina kao zamjenu za prethodni kojem je crkla baterija. I radi bez problema.
Evo npr link za one koji se ne boje lemilice. Nisam probala i vjerojatno ima još toga po YT ali ne čini se posebno teško
https://youtu.be/t6KMjZd1yGw
Hvala za video, pogledao ga mm i sad ima plan prepraviti enc da se može puniti na usb jer kaže da su ove baterije punjive. Javim vam ako uspije.
U najgorem slučaju uvijek mogu kupiti novi enc.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
I mi kupujemo enc radi popusta, nadoplatim preko weba. Računi mi dođu i mailom i poštom haha...
Baš sam imala situaciju...već nekoliko dana mi ne radi, ne očitava se na ulazu/izlazu i upute me na Lučko da ga zamjenim. Dođem tamo, e gospođo baterije wu otišle i istekla vam je garancija morate kupiti novi uređaj i na njega prebacimo novce koje ste uplatili. Enc glasi na supruga tako da moram s kopijom njegove osobne doći ili on osobno...Izgubila pola sata za bezveze.
Evo mm sam zamijenio bateriju za 31kn. Odustao je od ideje za usb nadogradnju.
Ko urica.
Moj je hac enc uređaj drugačiji nego na tom linku, duplo manji. Nema mogućnost promjene baterije.
Pa nema ni ovaj sluzbeno mogucnost. Ovo je hack. Isto kao i na mom mjeracu otkucaja srca, kao ne moze zamjena baterije pa malo google i yt i moze se.
Vjerojatno moze i onaj noviji model zamjena, samo je mozda malo kompliciranije. Kad se potroše novci na računu mozes bez problema se igrati s njim jer si enc kupio i tvoje je vlasništvo.
Je muž je baš pred zadnji izlet nadopunio ENC,dovoljno za godinu dana
Vidla sam za bateriju
Naš je sličan onom na linku
Posljednje uređivanje od jelena.O : 27.06.2021. at 19:01