Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Što kuhate na moru?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ima
    ali ručak za 4 osobe košta najmanje 250 kuna.
    ja napravim za 25
    (iako, tamo gdje smo mi proveli prvi dio odmora, nema ništa; jedva i seoski dućančić, a kamoli restoran)

baš sam i htjela napisati kako sam ja novovjekovna morska kuharica: dok je bilo para, jelo se vani.
    zadnje tri godine, kuham.

puno mi pomognu konzerve (pasterizirani slanutak, leća, grah, grašak, kukuruz, pelati) i smrznuto povrće (mahune, grašak, bob).
    onda to što je već skoro gotovo kombiniram sa sezonskim povrćem tako da je ručak gotov za manje od 30 minuta.

ove godine sam čak ponijela i mesoreznicu i sjeckalicu tako da nisam pri svakome sjeckanju psovala i urlala. sad sam se već toliko uštimala da ću sljedeće godine sve napraviti... možda i bez psovanja!
    Više manje sve isto, osim redovitog jedenja vani. Čak i kad ima para, mi smo preškrti za to. Bolje 3 dana dulje na moru uz kuhanje doma ovak... Odemo van jednom, obično pred odlazak doma, na nešto ne pretjerano skupo. Vani se jede sladoled i to je to. Čak ni piće... Uostalom, ima još jedan razlog za kuhanje - teško nama razmaženim gu*icama može ugoditi netko vani... Moj stariji sin i muž obožavaju nabavke po lokalnim dućanima i placevima, a mlađi i ja smo dežurni u kuhinji i to nam je zabava. Lijepo, polako i u miru. Nosim sobom omiljeni nož za povrće, lani sam od gazdarice užicala wok, a za ostalo se snađemo.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 24.07.2011. at 20:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •