Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Čišćenje perilice

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno Čišćenje perilice

Danas otvorim perilicu rublja i osjetim smrad plijesni. Malo sam pregledala i vidjela da se uhvatila po gumi oko bubnja, nisam sigurna ima li još igdje. Kako mogu očistiti i dezifincirati perilicu? Da uspem octa i sode bikarbone i stavim da pere na 90? Kako uopće dolazi do toga da se uhvati plijesan? Perilica pere 4-5 puta tjedno, i redovito poslije pranja otvorim i ostavim da se izrači. Mogu li na sličan način očistiti i suđericu?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Za suđericu postoji posebno sredstvo za pranje, imaš ga za kupiti u svakoj drogeriji i od različitih proizvođača. Jednostavo se skine zaštitna plastika i stavi prati prazna suđerica.

ne znam za perilicu, i mene bi zanimalo.

Inače, nedavo sam pročitala ovaj članak i pitam se šta poduzeti (ako je uopće istinit):

http://www.jutarnji.hr/opasna-gljivi...a-suda/954802/

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

postoji i sredstvo za pranje veš mašine (ima u većini dućana, i u npr. DM-u)
    to isto sredstvo se može koristiti i za pranje suđerice (tako piše)

ja sam kupovala dok nisam shvatila da je sastav: limunska kiselina

sad lijepo kupim veeeeeliko pakovanje limunske kiseline za par kuna, i s njom očistim i perilicu i suđericu (operem na najvišoj temperaturi) i to je to. uvijek su lijepo čiste

za gumu oko vrata možeš malo razrijediti limunsku kiselinu u vodi i time oprati sve. uklanja plijesan i neugodne mirise

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imali smo temu u vezi ovoga jer je na portalu svojevremeno bilo kako oprati perilicu rublja.
    svasta se tamo pisalo, a onda nam se javio majstor i imas na drugoj strani tog topica njegove postove. postovi su ti br. 65 i 75 ali pregledaj i sama malo bolje.
    evo link

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, puno hvala !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •