Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Fina blokirala račun

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Fina blokirala račun

ako vec postoji ova tema, prebacite me, nisam ju uspila pronaci.
    ovako stvari stoje.
    jucer nam dobila porodiljni, preko intrenet bankarstva sam vidila da je uplata uredna. medutim, jutros sam isla provuci karticu ali mi je odbijena.
    zvala nam banku i rekli su mi da je Fina blokirala racuna, zbog nekih dugovanja. Koliko mi je poznat, ne moze se blokirati porodiljna naknada ili sam u krivu?
    dali netko zna sta mi je sada radit?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pročitaj ovaj topik http://forum.roda.hr/threads/63074-O...ki-pod-ovrhama
    sigurno ćeš naći korisne savjete

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Točno je da se nad porodiljnom naknadom ne može vršiti ovrha, međutim Fina ne zna da je na tvoj račun sjela porodiljna i blokira sve račune. Nažalost nisam sigurna da možeš išta napraviti sada jer ako je Fina već povukla sredstva s tvog računa mislim da nećeš moći do njih. Ovisi kolika je bila ovrha.
    Inače ako znaš da ti prijeti ovrha odeš u Finu i predaš zahtjev za otvaranje računa na koji će ti uplaćivati porodiljnu naknadu i koji onda neće biti ovršen.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

znaci, kako mi stvari stoje, od ovog miseca s uplatom se mogu pozdravit. kako je sad vikend, nema mi nista prije ponediljka ujutro,pa cu otici na finu i vidti sta cu dalje

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

upravo tako, sa ovom uplatom se možeš pozdraviti, a u ponedjeljak odi u banku otvoriti "specijalni" račun i javi na HZZO novi broj tekućeg za slijedeću uplatu

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    upravo tako, sa ovom uplatom se možeš pozdraviti, a u ponedjeljak odi u banku otvoriti "specijalni" račun i javi na HZZO novi broj tekućeg za slijedeću uplatu
    hej!
    evo da javim samo da sam dobila kune koje su mi bile blokirane. prebacilo ih na "specijalni" racuna tako da sam ih podigla bez problema.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

To oni tamo u Fini zovu "podračun" Meni nisu sami otvorili nego sam morala otići i otvoriti. Ono što me naživciralo je da nisam imala apsolutno nikakvih dugovanja, a blokirali mi račun! I onda ni u banci ni u Fini nisu znali zbog kog vraga su mi blokirali. Poludila sam! Kažu da je kaos otkad su uveli to blokiranje preko Fine i ja sam se u to, nažalost, i uvjerila.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ninči,ja sam na Fini ispunila neki papir, i za 5 dana mi je stigao novi racun na kucnu adresu. i isti taj su prosljedili i na banku i na HZZO.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa Vidi poruku
    To oni tamo u Fini zovu "podračun" Meni nisu sami otvorili nego sam morala otići i otvoriti. Ono što me naživciralo je da nisam imala apsolutno nikakvih dugovanja, a blokirali mi račun! I onda ni u banci ni u Fini nisu znali zbog kog vraga su mi blokirali. Poludila sam! Kažu da je kaos otkad su uveli to blokiranje preko Fine i ja sam se u to, nažalost, i uvjerila.
    blokirali su ti račun bezveze?!

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    blokirali su ti račun bezveze?!
    Točno tako...na kraju se ispostavilo da je to zakašnjela reakcija na neki dug koji je plaćen 2 tjedna prije toga I svi se izvlače na taj kaos-i ovi u banci, i ovi u Fini. Katastrofa!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •