andynoa prvotno napisa
Slažem se da smjetiš malenu u školu koja joj je blizu, jer očito je ova prva područna škola i ima sam 4 razreda ako sam shvatila... teže će joj pasti preseljenje tada nakon 4tog razreda nego sada..
Više će se vezati tada, nego sada.. malenu sad sve zanima, i sigurno joj neće biti lako, ali brzo će se prilagoditi u novom okruženju sa novim prijateljima...
Kakav je đak inače, kakva je sa dječicom ostalom u školi? (sa stručne te strane pitam)
Sa svoje osobne strane, savjetujem ti da radi svog mira, i radi sebe kao skrbnika malene prebaciš ju u školu koja je bliža kući, a bivšem objasni kako i zašto... a on neka se isprsi dat koju kunu više za gorivo... jer ako samo kenjka zbog toga što je duža vožnja, niti zaslužuje onda da ju vidi poslije škole...
Mislim da sud u ovom slučaju nema smisla jer će se slušati CZSS... a daj mi reci da li si rekla u CZSS kako se on ponaša? da li oni mogu kako pomoći da mu možda oni pojasne ponovo što znači skrbnik i na koji način se donose odluke u takvim odnosima?
Nemoj slušat njegove prijetnje.. jer nisu osnovane..