Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
prvo i osnovno - ja se ne rastavljam
ja se već trznula

na tvoje pitanje, ja sam isto znala zamisliti se kad bih vidjela te upute o zajedničkom službenom priopćenju roditelja
zbilja ne znam kako bi to izgledalo da to trebam obaviti
prvo, svaka čast onome tko je tako pribran i kul da može to zajednički obaviti s čovjekom prema kome u tom trenutku ne može biti baš ravnodušan
i definitivno situacija djeluje umjetno i previše napeto - napeta sam samo dok to zamislim

dakle ja bih to radije obavila nekako manje formalno
prvo jedan a onda drugi da popriča s djecom, ali uz dogovor da se sve obavi po pravilima, bez optuživanja drugog i slično - evo tako mi se čini da bi bilo najprirodnije, ali nisam ja Jasper Jull
i radije bih radila na tome da se dugoročno ostvari odnos bez zamjeranja i bez kasnijih incidenata, kakav je već potreban zbog djece - odnosno sve ostalo što se savjetuje u ovakvim tekstovima mi zvuči ok ali taj Veliki Razgovor baš i ne

moguće da su tvoji prijatelji tako kul ljudi da su to sposobni učiniti, možda ako je utrnuo svaki i najmanji tračak osjećaja jednog prema drugom, ali ja si iskreno ne uspijevam predočiti nešto slično a da nisu oboje kiborzi