u Muleru imaju Sigg boce i aluminijske boce,koja je razlika????
u Muleru imaju Sigg boce i aluminijske boce,koja je razlika????
Imaš tu nešto o tome:
http://forum.roda.hr/threads/56447-Stop-vodi-za-pice-iz-plasticnih-boca!!?
Mislim da Sigg JE ukrašena boca od aluminija
Da li bi Sigg boca trebala biti termo?
Moja kupljena nedavno u Mullera nije, pa ne znam da li trebam reklamirat.
Moja SIGG boca smrdi i naqkon pranja deterđentom i naklon one tablete baš za čišćenje iste i to mi baš ide na živce. A tek ako voda odstoji dan, uf...A nije da je jeftina!
I moja Sigg-ica je sva crna iznutra nakon što je jednom netko u nju nalio sok. Dok je bila samo voda bila je ok. Kak se to čisti? Pranje deterdžentom baš nije bilo uspješno.![]()
Postoje nekakve tablete za čišćenje. Ima ih također u Mulleru.
te tablete super operu, ja snjima operem i termosicu od caja.
nego da li znate da Sigg boce imaju tzv. coating, plasticnu foliju? i da ne smijete stavljati vrele stvari unutra jer bi je ostetile?
meni s tim tabletama ne smrdi, cak imaju i ugodan miris.
Meni nakon tableta boce imaju miris po nekakvom čaju, ne smrde.
spajalice, onda mi nije jasno za vruću tekućinu kak ipak može u slučaju tablete?
Nakon tablete miriše onako fino po mentolu, ali se onaj njen originalni miris vrati kad to ishlapi. Bar kod moje.
evo sad kad otvorih njihovu stranicu nalijepit cu par odgovora:
I noticed that my bottle’s inner coating has darkened, and there are dark spots on the base. What can I do about this?
These discolorations are caused by sugar deposits. Hint: thoroughly rinse the bottle with hot water. To deal with heavier soiling, try a SIGG cleaning brush or SIGG Bottle Clean cleaning tablets.
How can I clean my SIGG bottle properly?
Always clean your SIGG bottle manually. Rinse your bottle and bottle cap with hot water after each use, let it dry and always store bottle and cap separately. If your bottle gets very dirty or stained, our special cleaning tablets SIGG BOTTLE CLEAN and our SIGG cleaning brush can come in handy. In addition, you should also clean the individual parts of your kids’ and active tops regularly (about once a month) by hand. Taking the caps apart for cleaning is pretty easy
Can I put my SIGG bottle in the dishwasher?
Cleaning your SIGG bottle regularly in the dishwasher is not recommended as dishwashing detergents may affect the exterior and interior coatings of your bottle over time. What’s more, dishwashers don’t do a very good job of cleaning the classic SIGG bottles with their fairly small mouths. So you can enjoy your SIGG bottle for a long time to come, we recommend you clean it regularly by hand.
What else do I have to look out for? What do the symbols on the label attached at the bottom of the bottle mean?
pod ovim pitanjem pise max. filling temperature 104F/40C
sve to mozete naci na njihovim stranicama, ovo izvadjeno je tzv. FAQ
http://www.sigg.com/about-sigg/knowledge-base/faq/
Pa ne znam onda, onda je Sigg= alu ukrašeni brand? Ne bi znala..
Imaš sad Sigg po 40 kn u Mulleru.
Ja sam svoju platila 50 kn u Mulleru, ali da sam sve ovo prije znala ne bi je ni kupila.
nista ja ne kuzim to vase kompliciranje
ima ih ukrasenih i obicnih, jednobojnih aluminijskih i sve su sigg ako je na njima logo sigg
i prala sam ih i u perilici, ne redovito, ali ih tutnem na 70 ako npr par dana odstoji tekucina u njima
i nista se nije odlijepilo
niti pocrnilo
niti usmrdilo
niti sam ikad tabletu u njih stavila
sad kad me stigne forumska kletva pa dohvati sve redom....
Meni se usmrdilo samo jednom i to dok sam na duže razdoblje sroz zaboravila isprazniti sadržaj...
E i onda sam kupila tabletu...
Ali, od tada se jaako trudim da slučajno ne zaboravim i sve pet.
Ne koristim tablete samo redovito praznim. Tablete su mi samo za svaki slučaj.
moralo je pisati na onoj naljepnici dole, odljepila ti se valjda vec pa zato ne vidis
Posljednje uređivanje od meda : 12.07.2011. at 23:27
ja sam jednu unistila u perilici, lijepo sam oprala na 75 i bile su tri, na jednoj mi se ona folija koja je unutra sva smezurala, ma izgleda sad ko ona folija s baloncicima, a kako je ta od BC-a morala sam naci istu, koja svijetli u mraku, ko luda marta sam hodala po ducanima, dok konacno nisam iskopala tog morskog psa koji svijetli. e tad je lijena guza pogledala njihove stranice, jer sam htjela reklamirati, pa sad ne stavljam u perilicu.
sok ne stavljam jer ga, piju za posebne svetke i petke. trudim se prazniti redovito i to je to. valjda kad se opeces onda pazis na svaku glupost.
Moji klinci su uspjeli udubiti svoje sigg boce, ne jako onak mala sitna udubljena koja su nastala uslijed padova i tko zna koječega još. Sad se brinem da su uspjeli i iznutra nešto zeznut, da se ne bi te kojekakve folije ljuskale, odljepile ili koješta drugo.
ja sam isprepadana pričama o emajliranim loncima koji su oštećeni pa se taj emajl ljuska i ako se pojede ta mikročestica emajlamože napraviti cirkuse po crijevima, sad se brinem da se nešto slično ne događa s bocom?!
Jos uvijek se uredno prodaje sudje od aluminija. U dodiru sa zrakom, aluminij oksidira i te cestice zavrse u hrani. Koliko je to stetno, ne znam. Ja imam dvije tepsije kojih se nikako rijesiti. U njima pecem kolace, ali nikad ne ostavljam hranu da stoji, vec obavezno vadim nakon pecenja.
Posljednje uređivanje od MarijaP : 25.08.2011. at 14:55