Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: o gaćama :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja ne mogu bez gaća . Mijenjam ih tijekom dana x puta, prema potrebi, ali bez njih nikako ne mogu biti. Da bi valjalo luftati, to sigurno. U nedjelju sam lijepo dobila "pelenski osip". Otuširala sam se i obukla gače u 13 sati, stavila uložak i otišla na ručak. Vratila se u 16 sati sa ludilom, ludilom..... Nakon toga tretman kao kod mog djeteta- pamučne gače, obična gaza, krema, termalna voda. Grozno!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rena7 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne mogu bez gaća . Mijenjam ih tijekom dana x puta, prema potrebi, ali bez njih nikako ne mogu biti. Da bi valjalo luftati, to sigurno. U nedjelju sam lijepo dobila "pelenski osip". Otuširala sam se i obukla gače u 13 sati, stavila uložak i otišla na ručak. Vratila se u 16 sati sa ludilom, ludilom..... Nakon toga tretman kao kod mog djeteta- pamučne gače, obična gaza, krema, termalna voda. Grozno!
    Ufff, ja bih se skuhala...

Eh, sad, nisam od onih koje bi uvijek bez gaća, ali ni od onih koje bi uvijek u gaćama... Dok je ovak paklenski vruće, spavam samo u tankoj širokoj spavaćici, bez ičeg drugog.

Po zimi mi odgovara deblja spavaćica + gaće (svekrva je kupila neke 100% pamučne do struka, ogromne, valjda br. 48, čak se i moja pozamašna pozadina osjeća komotno u njima, a te mi služe najčešće za spavanje). Ako nosim pidžamu, ne trebaju mi gaće osim ako baš moram (u slučaju pelena). Ulošci dnevni me griju, pa sam to odbacila, radije danju mijenjam gaće toliko puta koliko treba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •