Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: o gaćama :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja bih cijele dane i noći bila bez gaća i jedva sam dočekala da se skinem s utrića da dočekam gologuzo stanje...
    Jedino nezgodno kod spavanja bez gaća je pohota MM-a
    Apropo gljivica i ja mislim da je toplo vlažno područje gaćica eldorado za njihov razvoj, a sintetičke gaćice ne mogu ni u rukama držati, a kamoli na intimnim dijelovima.
    Ima i pamučnih gaćica koje su mi "sumnjive" kvalitete (one made in China - npr). Ja sam u trudnoći odustala i od mikrofibre, samo da ne zaradim kakvu beštiju.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih cijele dane i noći bila bez gaća i jedva sam dočekala da se skinem s utrića da dočekam gologuzo stanje...
    Apropo gljivica i ja mislim da je toplo vlažno područje gaćica eldorado za njihov razvoj, a sintetičke gaćice ne mogu ni u rukama držati, a kamoli na intimnim dijelovima.
    Ima i pamučnih gaćica koje su mi "sumnjive" kvalitete (one made in China - npr). Ja sam u trudnoći odustala i od mikrofibre, samo da ne zaradim kakvu beštiju.
    Sorry na offt, ali to je po mom mišljenju kompliment! I tebi, a bome i njemu....

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    .

MM je nesretan što ja odbijam nositi tange (iz zdravstvenih razloga, te žuljanja),
    no sad će biti presretan kad čuje da njegova molba da doma šetam/spavam u suknji i bez gaćica ima i
    zdravstveno uporište

Razmislit ću o tome, ovo prvi put čujem (čitam).

No, malo me brine sjedenje pri tom, i ti drugi odjevni predmeti koje bih pritom doticala (pidžama, spavaćica, suknja), a za koje isto očekujem da su friško čisti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •