Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: koji sir na suhomesnati pladanj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    A6
    Postovi
    6,641

    Početno

    paški tvrdi, mozzarella, brie - niti jedan se ne rola, ali su meni jedini fini

  2. #2
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,052

    Početno

    Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    paški tvrdi
    Potpis! Ili pecorino sardo (ovcji sir sa Sardinije, slicnog okusa) - narezan na kockice.
    Ili dimljena scamorza - ona je obicno "zguzvana" u pletenice, pa vrlo efektno izgleda, a preukusna je.
    Feta, isto tako na kockice.
    Mozzarelle u kuglicama - s njima ne moras nista, a jako su efektne u salati od cherry paradajza i zelenih i crnih maslina.
    Jedino sto "motam" su ementaler ili gauda, no njih rijetko posluzujem na takvim pladnjevima.
    I naravno, ovisi i tome sto se jos stavi na pladanj od suhomesnatog... Ako je pladanj iskljucivo sirni, onda je efektan ukus i jestiva kombinacija zeleno grozdje, ili kruske narezane na trokute...

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •