-
paški tvrdi, mozzarella, brie - niti jedan se ne rola, ali su meni jedini fini
-
magriz prvotno napisa
paški tvrdi
Potpis! Ili pecorino sardo (ovcji sir sa Sardinije, slicnog okusa) - narezan na kockice.
Ili dimljena scamorza - ona je obicno "zguzvana" u pletenice, pa vrlo efektno izgleda, a preukusna je.
Feta, isto tako na kockice.
Mozzarelle u kuglicama - s njima ne moras nista, a jako su efektne u salati od cherry paradajza i zelenih i crnih maslina.
Jedino sto "motam" su ementaler ili gauda, no njih rijetko posluzujem na takvim pladnjevima.
I naravno, ovisi i tome sto se jos stavi na pladanj od suhomesnatog... Ako je pladanj iskljucivo sirni, onda je efektan ukus i jestiva kombinacija zeleno grozdje, ili kruske narezane na trokute...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma