-
Spavanje na podu
Imam problem s mlađom kćeri koja će krajem 8. navršiti 4 godine. U zadnje vrijeme stalno ju nalazim kako spava na sred sobe na podu, ne tepihu, nego na parketu. Noćas sam ju tri puta vraćala u krevet. Da ju nađem da je na podu kraj kreveta bilo bi mi jasno, ali ona je bar 2 m od svojega kreveta. Onda ju dignem i vratim u krevet onako dok spava niti se ne probudi, ali kada se opet navirim u sobu opet je na podu a i ujutro kada ju dižem za vrtić. Nije mi jasno što se događa, ne bi rekla da padne, jer spava ovako na krevetu već 2 godine i nikada nije pala a i ne lupi nikada iz sobe pa da znam da je to to. Imam dojam da se jednostavno digne i legne na pod, kao da mjesečari ili što već. Nije mi baš riješenje da mi dijete kraj kreveta spava na podu, a imam dojam da s ogradicom ne bi postigla ništa.
-
a da joj nije jednostavno prijatnije na parketu na ovim tropskim vrućinama?
-
mudra vještičica 
ja bi pokušala s ogradicom
-
ja sam kao dijete godinama većinom spavala na podu, jednostavno mi je godilo.... čak ne bi ni stavila ništa osim tanke plahte i jastuka. staroj nije smetalo, niti me pokušavala vratit nazad u krevet, i to je trajalo negdje do moje 15, 16.-e godine....
-
Ja bih joj stavila na pod poplun i na njega jastuk i neka spava na podu, ako želi.
-
Moj trogodišnjak spava po cijelom stanu. Moram paziti kud hodam po noći da ne padnem preko njega.
Mi imamo ogradicu. To nema nikakve veze sa spavanjem na podu.
Posljednje uređivanje od MarijaP : 13.07.2011. at 14:14
-
Bome i meni dođe da se preselim na pod i spavam na podu jer je puuuno ugodnije po ovim vručinama....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma