Mi imamo plitku tus kadu 120 x 80 cm. Sve je jako lijepo, ali nije friendly za ciscenje. Prije smo imali klasnicnu kadu bez zavjese i bila sam gotova s ciacenjem kade i pipe za 5 min. Naspricas istrljas sa spuzvom, izbrises pipu papirnatim rucnikom da se sjaji, neki put i kadu izbrises i to je to.
Sad imamo sminkersku kadu i prozirnu kabinu i tvrdu zagrebacku vodu. Mehanicki sve funkcionira pesprijekorno. Ciscenje kabine je koma. Kamenac se zavuce oko kromiranih oplata oko kotacica i u kanalice. Onda ja to sa štapićima ponekad čistim, zadnji koji se tusira brise stakla i plocice s "T" cistacem. S Domestosom ide sve, al ga maksimalno izbjegavam. Uglavnom lijepo, ima vise mjesta, al neprakticno.
Plitka kada je isto lijepa, jedino se voda zadrzi u dnu pa ju malo nogom poguram prema odvodu prije nego izadjem iz kade da se ne mnoze bakterije. To nije problem.
Iskreno, mozda pretjerujem, jer me jedna prijateljica pitala koristimo li mi tu kadu, al samo subotom ju "lickam". U petak me ne bi pitala