Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: nastavak za kolica za stajanje-kupiti DA ili NE?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi imamo Pliko P3 kolica i ona imaju sva serijski napravljeno stajalo za drugo dijete i o.k. ga koristimo ali je kod mene manja razlika - 17 mj. i ja sam u početku kupila vlakić kolica za blizance tak da su mi oboje bili na oku. Pričekaj dok rodiš i krenete u šetnje, možda ti cura ni nebude htjela to koristiti, a možda bude s velikim veseljem. Moja L. se voli prišlepati kad se umori...

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno ..

Kod nas je razlika bila isto kao i kod tebe,s time da stariji nije išao u vrtić već je bio isključivo samnom.
    Uzela sam dupla kolica, i nisam pogriješila. Gracova vlakić kolica-500kn preko oglasnika, i preporodila sam se.
    Kupili smo ih s 1,5mj starosti mlađega.Stariji je bio jako ljubomoran,željan pažnje, i dvuomljenjem između tog bagia i kolica ,pala su kolica..
    Super stvar jer je kod nas(pišem isljučivo za nas) bilo ovako: Stariji nije bio ljubomoran što se braco vozi-on je bio važan on vozi bracu,iza je maleni bio na ravnom položaju..
    Mogla sam svugdje ići s njima na dulje staze,ako im se spava naprijed se spuste kolica i stariji također odspava popodnevni san(a to je bilo jaaaako često).Jer sam uvijek morala nekaj obaviti pošto ne vozim a mm nema po par dana nekada...
    Išla sam u velike šopinge jer je košara ogromna.+ kaj je stariji dosta zaigran,mogla sam prolaziti među uskim policama,on zavezan za sjedala i ne trebam ga loviti po dućanu da nekaj ne sruši...
    Kolica su lagana jaaako,i mogu se voziti s jednom rukom.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo Pliko P3 kolica i ona imaju sva serijski napravljeno stajalo za drugo dijete i o.k. ga koristimo ali je kod mene manja razlika - 17 mj. i ja sam u početku kupila vlakić kolica za blizance tak da su mi oboje bili na oku. Pričekaj dok rodiš i krenete u šetnje, možda ti cura ni nebude htjela to koristiti, a možda bude s velikim veseljem. Moja L. se voli prišlepati kad se umori...

I kod nas je razlika 17mj....
    Imamo isto ppliko i to ugrađeno stajalo....
    Često smo ga koristili, jedino je bed da se nemože kosrititi kad su recimo kolica u ležećem položaju.....
    (tu nas je opet spasila as koji smo stavili na postolje (skinuli sportski dio..) pa je ipak bilo nekako izvedivo.....
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 14.07.2011. at 07:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •