Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: nastavak za kolica za stajanje-kupiti DA ili NE?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala vam na savjetima cure, meni se isto čini da bi to bilo jako korisno imati. Mi imamo ugrađeni onaj nastavak za stajanje na kolicima (PP pliko switch) ali on se ne može koristiti ako je košara na kolicima što će biti bar 3-4 mjeseca ili ako su kolica u ležećem položaju tj. ako braco spava (Leona mi je jako puno spavala u kolicima i ako se baci na nju..).

Uz to sam čula da taj originalni nastavak nije ni u pola djeci praktičan za stajanej kao ovaj koji se stavlja naknadno jer je puno širi za stopala djeteta i stabilniji i nema ograničenja vezana uz težinu djeteta za razliku od ovog originalnog (mislim da je 18 ili 20kg).

sve mi se čini da ćemo ga i mi kupiti jer Leona jako voli i hodati i trčati, ali se voli i voziti pogotovo ako je zamolim da nešto brže obavim ona će sigurno ponosno stajati na tom nastavku, već sad je krenula vježbati s praznim kolicima (i da i ona "kapuljača za zaštitu od vremenskih prilika" od kolica isto smeta ako stoji na originalnom nastavku).

što mi savjetujete gdje da potražim taj nastavak? jel bi netko od vas prodao kao polovni po pristupačnoj cijeni?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    što mi savjetujete gdje da potražim taj nastavak? jel bi netko od vas prodao kao polovni po pristupačnoj cijeni?
    Ja ću prodavati, ali tek u devetom mjesecu :/
    Inače, ako je beba u kolicima, taj nastavak je stvarno super rješenje jer je starije na sigurnom, između mojih ruku i nema nikakvog iznenadnog istrčavanja, nedržanja za kolica i sl.
    Još mi treba jer će klinci ići s dedom i bakom na plažu, Jakov još uvijek ne želi dugo hodati pa je njima ovo najjednostavnije, svi na hrpi i nitko nikoga ne nosi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •