Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: odlican tekst o fimozi

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno odlican tekst o fimozi

potaknuta dogadajem jedne forumasice, posto nazalost znam da nije rijetkost da se dogada takav neosnovani napad na djecakovo spolovilo, stavljam super tekst o razvoju pimpaca i ulozi kozice

http://www.drmomma.org/2010/01/phony...diagnosis.html

a mogli bi ga i za portal prevesti.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala!
    Nisam nista dirala jer mi se jednostavno cinilo neprirodno, sad sam konacno dobila uvid kako bi trebalo biti.

Gabrielle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I u moje ime hvala... <3

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

znam da ima taj, zadnji puta kad sam gledala nije bas bio vidljiv. to je jedan od rijetkih tekstova koji se moze naci o prepuciju a gle koliko djecaka ima

znam da masu puta od ostalih mama cujem za nasilno prevlacenje, ili savjet da se to povlaci, a i sama sam dozivjela da je pedica htjela prevuci mom prvom kad je imao godinu dana i morala sam doslovno stati izmedu nje i sina da to ne napravi, oglusila se na moje zahtjeve (?!). prijetila se da ce on imati fimozu, a naravno da nije imao. prevukao je skoro do kraja s 3+ godine. iskreno sad ne znam kakvo je stanje jer otkad sam se malo informirala nema sanse da mu vise cackam po pimpacu, a ne dam ni kod dr. da to rade ako slucajno pomisle na to. prevlacenje kozice u tom smjeru ima ulogu samo za seksualno zadovoljstvo a daleko su oni od toga

naravno, u slucaju ucestalih infekcija ili upala vrijede druga pravila, ovo je samo za normalan razvoj pimpaca.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo da potvrdim normalan razvoj penisa.
    Moje dijete ima 5 godina i prije par tjedana je prevukao kožicu prvi put. Do sad nismo vidjeli ni rupicu.

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moja mama ( stara pedijatrica ) veli da se nikakvo prevlacenje kozice ne radi! Da tek onda se to zalijepi gadno i mogu nastati priraslice i svasta nesto. Veli da ta koza ima svoju svrhu, stiti glavic koji je osjetljiv od urina i podrazaja.
    Stvarno ne znam otkud tim pedijatrima takve gluposti. Ne bi rekla da je stara skola jer i moja mama je stara skola

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja sam imala gadno iskustvo kad su mom S.-u prevukli kožicu.. jadniček ali dr je bio prebrz nisam ni skužila što radi nit je išta rekao.

katastrofa :/ super članak mikka hvala što si stavila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •