-
pigmentacija zubića
Pozdrav forumu! Evo me nakon duljeg izbivanja s jednim pitanjem vezano uz pigmentaciju zubića. Moja curica ima 2,5 godina i unatrag mjesec, dva, primjetili smo malu crnu točkicu na desnoj dvojki. Odvela sam je kod zubara, on je konstatirao pigmentaciju zubića, i savjetovao da joj ne dajemo slatkiše (koje ionako stvarno rijetko konzumira, pa mi tim prije nije jasna ova pojava). Uglavnom, za njega ništa zabrinjavajuće, ali mene više muči taj estetski dio, stvarno je vidljivo kad priča, a naročito kad se
. Molim vas za savjete, jeste li imali slično iskustvo i kako bi se mogla ukloniti ta pigmentacija?
-
meni to zvuči ko zrelo za popravak, al j anisam zubar pa sad.... mom nećaku je jedan zubar reka da to ne treba popravljat, a druga se uhvatila za glavu kad je vidila kako su ditetu propali zubići. ima zubara koji imaju stav da mliječne zube ne treba popravljat, al oni su u stvari jako bitni jer čuvaju mjesto za trajne. mi imamo odliču zubaricu koja stvarno zna sa djecom,a radi i preko hzzo-a, pa ako te zanima da ti ona pogleda
-
Hvala ti na odgovoru, ali ovaj moj zubar inače nije loš, ni površan, dapače na glasu je kao bolji, tako da ne bi baš išla dalje. Probala bi možda ipak s nekakvom metodom uklanjanja pigmentacije, a ako ne uspije, dalje. U svakom slučaju, hvala ti!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma