Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: pokaz za školarce

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno pokaz za školarce

kako to ide sa zetom? mi do sad nismo imali potrebe, a sad ispada da bi hitno trebali zbog treninga

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Imaš na ovom linku sve podatke
    http://www.zet.hr/default.aspx?id=1371.
    S tim da neka djeca imaju pravo na besplatan pokaz, što je objašnjeno u članku ispod:
    "Učenici i studenti

Pravo na besplatnu godišnju ili mjesečnu kartu ZET-a, ako to pravo ne ostvaruju po drugoj osnovi, imaju učenici i studenti čiji su ukupni mjesečni prihodi po članu obiteljskog domaćinstva jednaki ili manji od 2.000,00 kuna. Korisnike na njihov zahtjev, utvrđuje gradski ured nadležan za obrazovanje, kulturu i sport, na temelju dokaza potrebnih za ostvarivanje prava, a to su potvrda porezne uprave o visini dohotka i o imovnom stanju, potvrde o redovitom školovanju, potvrde o statusu redovitog studenta, odnosno apsolventa sa studentskim pravima.

Sukladno Odluci prava ostvaruju državljani Republike Hrvatske s prebivalištem u Gradu Zagrebu i azilanti s boravištem u Gradu Zagrebu kojima je odobren azil sukladno Zakonu o azilu.

ZAHTJEVI SE PREDAJU ISKLJUČIVO U PISARNICAMA PODRUČNIH UREDA GRADSKE UPRAVE i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8.30 do 15.30 sati, a utorkom i četvrtkom od 8.30 do 18.00 sati, na sljedećim adresama:
    • Centar - Ilica 25
    •Črnomerec - Trg Francuske Republike 15
    • Dubrava - Dubrava 49
    • Maksimir - Petrova 116
    • Medveščak - Draškovićeva 15
    • Novi Zagreb - Avenija Dubrovnik 12
    • Peščenica - Zapoljska 1
    • Sesvete - Trg Dragutina Domjanića 4, Sesvete
    • Susedgrad - Sigetje 2
    • Trešnjevka - Park Stara Trešnjevka 2
    • Trnje - Ulica grada Vukovara 56a

Nakon predaje propisane dokumentacije, ZET-u će biti dostavljen popis odobrenih zahtjeva, nakon čega korisnici prava trebaju produljiti valjanost postojećih pretplatnih karata, ako ih imaju, odnosno izraditi nove, ako to do sada nisu učinili. Zahtjevi za izradu pretplatnih karata mogu se predati na bilo kojem prodajnom mjestu ZET-a."

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

pitam se što se dogodi jedanaestogodišnjaku bez karte?
    filip ima 1 stanicu do nogometa i ide pješke, predložila sam mu da se poveze tramvajem ako pada kiša ali on se boji kontrole a kartu za svaki slučaj ne želi ponesti.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da manju djecu niti ne kontroliraju u tramvaj manju skolsku. Predskolarci ionako ne placaju. Barem tak su rekli moji klinci. No oni su sada vec veci pa im stavim novce na kartu ili kupim mjesecni - ovisno koliko se voze

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da klince ne kontroliraju
    meni je ušla kontrola kad sam bila s malom (prije 2 god, kada je imala 10) mene je pitalo kartu, nju nije ni pogledalo
    jučer u tramvaj ulazi žena s curicom
    kupuje kartu kod vozača, za sebe, i pita mora li za dijete
    on pita koliko je dijete staro, kaže ona 9 godina (ja bih rekla da je 10-11)
    kaže on, ne treba, do 9 godina ne treba?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da manju djecu niti ne kontroliraju u tramvaj manju skolsku.
    Ne kontroliraju.
    Sjećam se situacije od prije godinu-dvije, A. je imao valjda 9 godina, kad se kontrolorka čudom čudila "A, i ti imaš kartu!", a na moj komentar "pa mora je imati" odgovorila "neće njega nitko gledati".
    Od tada imamo dogovor: kad je u tramvaju u pratnji nekog odraslog, ne plaća kartu, ali ako ide sam, ipak je uzme. Nikad se ne zna na kog može naletjeti. Pokaz sam mu napravila prošle godine, ali pokazalo se da mu zapravo ne treba mjesečna karta, nego samo povremeno, pa onda na tu kartu nadoplatimo nešto novca da se može voziti kad mu zatreba.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hm,bojim se što bi se dogodilo da dođe kontrola,moj je već visok ko ja :/
    A i lekcija o nešvercanju mi pada u vodu onda

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •