Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Promjena razreda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo kod upisa mogli reci da nam je jako vazno da dijete bude s nekim prijateljem iz vrtica ili kod neke uciteljice i to se uzimalo u obzir koliko su mogli
    mi iskoristili ovo prvo, a imali srece s drugim

i liste razreda su bile na stranicama skole prije ljeta
    i roditeljski s uciteljicom je bio prije ljeta

skola ocito ne trpi zbog tog, inace si to ne bi dozvolili

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Znači, u nekim školama se želje roditelja nastoje uvažiti i rasporedi se objavljuju prije ljeta (čak se održi i prvi roditeljski sastanak), u nekima se želje nastoje uvažiti ali se raspored ne objavljuje do početka škole, a u nekima se ne pita za želje niti se objavljuju rasporedi prije početka školske godine.
    A sve su te škole pod istim ministarstvom i za njih vrijede ista pravila, a i roditelji dolaze sa sličnim zahtjevima... Ne znam, nekako mi nije prihvatljivo da škola ne želi objaviti popis zato da bi izbjegla zbrku oko prebacivanja. Očito je da se neke škole s time uspješno nose i da je u biti presudno ima li ili nema dobre volje u samoj školi.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Anvi prvotno napisa Vidi poruku
    A sve su te škole pod istim ministarstvom i za njih vrijede ista pravila, a i roditelji dolaze sa sličnim zahtjevima... Ne znam, nekako mi nije prihvatljivo da škola ne želi objaviti popis zato da bi izbjegla zbrku oko prebacivanja. Očito je da se neke škole s time uspješno nose i da je u biti presudno ima li ili nema dobre volje u samoj školi.
    Škole, u principu, rade prema godišnjem planu i programu rada, prema kojem se načelno krajem lipnja/početkom srpnja završava tekuća šk godina. Naredna školska godina se priprema i planira uglavnom krajem kolovoza/i u rujnu.
    Dakle sve te pripreme za prvašiće - objavljivanje rasporeda djece po razredima, roditeljski sastanci, priredbe i sl trebale bi se događati krajem kolovoza/početkom rujna. Datumi tih aktivnosti se sve više pomiču na ranije s jedne strane zbog trenda angažiranog roditeljstva, a s druge zbog angažmana škola koje imaju manjak učenika pa se i na taj način bore za svakog mogućeg prvašića.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •