Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Editiranje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Editiranje

Već me dugo zanima, a nikako da pitam - zbog čega korisnici nemaju pravo editirati svoje postove?
    Picajzla sam što se tiče gramatike, a brzo pišem i svako malo mi ode neki tipfehler...Što je problematično u tome da sami možemo editirati svoje postove?

Ako postoji ovakav topic, ispričavam se, pretražnik ne radi.

silmarien

Početno

i ja sam se zapitala zašto tog nema..baš mi fali ta opcija
    jel moguće to uvesti?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moze se uvesti, ali smo odlucili ne imati je.

S vremena na vrijeme se zakuhaju rasprave, i cesto se desavalo da bi netko nesto rekao, i drugi "skocili" na njega, pa ta osoba naknadno prepravila sta je napisala i tak... Uglavnom nimalo zabavno.

Ak je nesto sto se treba prepraviti, nije problem, mozete se javiti moderatoru ili meni, i mi cemo vam to napraviti.

Ali radje pogledajte post prije nego ga posaljete, i problem rijesen

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Aha, nisam to znala.
    Ma ja bih te onda davila svake dvije minute koliko tipfehlera nagomilam po postu ...Ništa, morat ću početi sve duplo čitati. Hvala na odgovoru. :D

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neeeee, nisam mislila na prepravljanje obicnih tipfelera Moze samo ako mijenja znacenje rijeci

Mislila sam na ozbiljnije stvari tipa napisala si svoju adresu i br tel, pa ti je kasnije sinulo da to ne bi htjela imati na netu itd.

silmarien

Početno

pa može se uvesti mogućnost editiranja posta samo par minuta nakon postanja.. 8) ili je to prekomplicirano? :?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pa klikneš na "Pregledajte" prije slanja posta i tu par minuta prekontroliraš što si napisala, to nije komplicirano

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Upravo sam htjela postaviti to pitanje kad se sjetih uključiti pretražnik. Gulpo mi je pisati post, pa ispod toga napisati novi da sam htjela GLUPO, a ne GULPO.
    A ovaj razlog naveden od Anchie...mislim da ispod editiranog posta piše da je editiran od toga i toga, moderatora ili korisnika.....pa mi to ne zvuči kao neki veliki problem.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Upravo sam htjela postaviti to pitanje kad se sjetih uključiti pretražnik. Gulpo mi je pisati post, pa ispod toga napisati novi da sam htjela GLUPO, a ne GULPO.
    Pa sta ak je napisano tako. Tko nece skuziti taj tipfeler?

A ovaj razlog naveden od Anchie...mislim da ispod editiranog posta piše da je editiran od toga i toga, moderatora ili korisnika.....pa mi to ne zvuči kao neki veliki problem.
    Je veliki problem, jer to ne pise, MI to svaki put napisemo da bi korisnici znali sto smo radili. To ne pise po defaultu.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ok
    Hvala na odgovoru!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ali po defaultu pise da je editiran (kada je ukljucena opcija edit) i to tocno kada i koliko puta , samo ne pise od koga.

razlog stoji ali je fakat za ubit se kad vidis koliko imas tipfelera a znas da ne mozes poduzeti ama bas nista.

opcija, pregledajte...treba se naviknut na nju, a i cesto od sume ne vidis drvo. pogledas sum 5. put i velis: gle drvo (i onda idi i trazi lugara pomoc )

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    ali po defaultu pise da je editiran (kada je ukljucena opcija edit) i to tocno kada i koliko puta , samo ne pise od koga.
    da, ali ne i ŠTO je editirano.
    ti ne možeš znati je li ga netko editirao zbog č i ć,
    ili je napisao nešto čime je npr. zahuktao neku raspravu ili nekoga isprovocirao, a onda odlučio da bi bilo baš zgodno to pobrisati i praviti se lud

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tocno to. a upravo se to dogadjalo kad je opcija edita postojala

zahuktala se rasprava, palo je ruznih komentara, a onda je taj netko tko je zahutao svoje postove editirao i pola te zahutale rasprave jednostavno je nestalo... :/

tko je poslije isao citati - ko da se jedan dio sudionika u raspravi prepire sam sa sobom...

bezvezarija.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ma da, znam. i znam da postoje osobe koje zloupotrebljavaju tu opciju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •