Ojla mummy_s, uglavnom se trudim popiti najmanje 3x2dcl. Naravno, katkad se znalo dogoditi da je pijem i više od toga, pogotovo sam to radila sad u 11.mjesecu dok se čekala muža da dođe doma s puta kao da sve bude savršeno s moje strane Onda sam se umorila i u 12.napravila pauzu, a sad sam zadnja tri dana sam opet na vrkuti. Ja kupujem od 100g i traje oko mjesec dana, a tebi?

Ono što sam ja primjetila je da mi je M od kad sam je počela piti počela dolaziti točno 27.dan (O 13.dan utvrđena LH-trakicama), meni kojoj uvijek šaraju u par dana, a ciklus kad sam je prestala piti mi se skratio na 24.dan, tj. to je bio ovaj zadnji u 12.mjesecu i od tad me stalno pika lijevi jajnik, ali ja sam to pod utjecajem knjige Žensko tijelo, ženska mudrost shvatila kao da mi moje jaje nešto poručuje, a protumačih si da mi zapravo poručuje da mu više ne radim pritisak i da mu se skinem s vrata jer će ono mene u protivnom pikati i stvarno od kad sam to zaključila me prestalo pikati, zvuči ludo, ali...haha..

I mene probada nešto više prije O, ali nekako mislim da se to dole sve pokrenulo i da je to dobro.

Vibram za tvoj IVF i da sve prođe u redu i da dobiješ ogromnu beturinu ~~~~~~~