-
divlja na cici, zbog grceva?
Moja beba od mjesec i po kod nekih podoja (cesto) pocne da divlja, stiska bradavicu, pusta i uzima, rezi, stisne svom snagom pa je povuce prema dole, ma uzas... Prvo sam pripisivala to njegovom karakteru (?) a onda sam skuzila da se to desava kada cujem da mu u stomacicu kruli. Mogu li nesto poduzeti? Ponekad je za mene neizdrzivo bolno...
-
možeš, podigni ga da podrigne, pa ga ponovno vrati nek nastavi sisat.
Posljednje uređivanje od nahla : 17.07.2011. at 19:57
-
Osoblje foruma
ili ga stavi da se popisa/pokaki. bebe cesto obavljaju nuzdu dok sisaju.
-
Osoblje foruma
i kod nas se to dešava kad treba podrignuti. nakon podrigivanja normalno nastavi jesti.
-
pokusala sam sa podizanjem da podrigne ali umjesto da podrigne bljucne dosta a da ne govorim koliko vristi... i ne znam kako mislite da ga stavim da obavi nuzdu?? nismo bezpelenasi... nema sanse da ga prekinem jednom kad krene da jede...!?
sada mi uz ovo pocinje da vristi inace pred kraj. imam manje mlijeka, tj. pocinje se stabilizovati pa imam koliko mu treba i probala sam ga staviti na drugu misleci da mu je malo ali on na kraju opet vristi uprkos punim ustima i prestane kad ga skinem. gdje su oni dani kad je mirno sisao i uzivao na cici??
-
Osoblje foruma
pa dobro, neki podrignu, neki bljucnu, neki oboje ...
za kakanje ga stavi u uspravan položaj, ipak je lakše kakati uspravno nego ležeći na boku...
kad počne vrištati, stavi ga u uspravni položaj dok ne obavi što treba (podrigivanje, bljuckanje, kakanje...). kad obavi i smiri se, stavi ga opet na cicu ako želi još jesti.
-
Osoblje foruma
možda je u onoj fazi kad žele sisati, ali ne žele da im išta curi (to se svoj mojoj djeci desilo u toj dobi, i trajalo cca mjesec dana) - onda mu daj članak tvog prsta da sisa
-
pa ako ti tako dosta bljucne znači da se ili nagutao zraka ili prejeo. a vrišti zato što ga boli dok ne izbaci zrak. a ako ti počne vrištat pred kraj onda je definitivno je sit i ne treba mu više jesti. znači kad počne tako plakat podigni ga nek bljucne/podrigne i pokušaj ga vratit. ako neće više vući ili vuče i dalje plače, to je to. znači da bi samo sisao.
-
hvala na savjetima... i sama idem u tim smjerovima... ali nije bas lako; podrignuti nekad ne moze ni dugo nakon podoja a ni kakanje ne ide tek tako, ja cekam i cekam a onda samo recimo prducne... faza valjda...
-
Osoblje foruma
stavi ga u pozu (imas na bespelenastvu) pa mu olaksaj izbacivanje zraka i stolice, mozes to raditi i dok sisa a mozes i prekinuti podoj pa nastaviti kasnije
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma