Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Jedno iskustvo više - Vinogradska - doktori

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Jedno iskustvo više - Vinogradska - doktori

Početkom 12 mj. rodila sam svoju mrvicu u Vinogradskoj!! U tri ujutro sam dobila prve trudove koji su mi bili smješni ali kad su me u 7 i 30 stavili na drip više se nisam smijala!! U 1 i 20 se rodio moj mališa i svi bolovi i sve muke ko da su izbrisani!!! Ima istine u onome da se sve zaboravi kad vidiš svoju bebicu!!! U tom trenutku sam si mislila da ću imati još djece!!! Htjela bi vam samo pohvaliti mlade doktore u Vinogradskoj koji su tamo na specijalizaciji!!! BOLANČA; MAMIĆ; GRBAVAC... i ostali kojima nisam zapamtila imena svima bi trebalo dići spomenik jer stvarno daju sve od sebe da se osjećaš kao čovjek u situaciji kad te te trudovi bacaju po krevetu, koljena su ti u nekom čudnom položaju i prkose gravitaciji... Bolanča mi je bio i na samom porodu i starno je primjer svima kakvi bi doktori trebali biti! I nakon poroda je svaki dan na viziti ili kad je prolazio hodnikom a vrata su bila otvorena našao minutu vremena i pitao kako sam i jeli sve u redu!!! Nadam se da će i takav ostati kad jednog dana prođe "Pakao" specijalizacije (a ne ko stara garda doktora od Ivičevića i ostalih). Još jednom veliko hvala Bolanči!!! Od ostalih "stalnih" doktora u Vinogradskoj priznanje zaslužuju i doktor Kuna i primarijus Herman!!! Jedino se oni u bolnici odnose prema trudnicama i rodiljama primjereno stanju u kojem se nalaze ( pucaju nas hormoni, baby blues...) Sve u svemu i nije bilo tako strašno kako sam si ja zamislila!!! MM i ja već planiramo drugo dijete!!!

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Čestitam i drago mi je da imaš dobrih iskustava! A svaka čast što već planirate drugo!!! Meni bome treba još proći vremena da zaboravim na bolove i ostalo... :/

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

I meni je na porodu bio dr. Bolanča (i babica Irina) i isto imam samo pohvale i porod mi ostao u lijepom sjećanju. Baš mi drago da se još nekom svidio, inače nisam od nikoga čula ništa o njemu. Vidjela sam ga kad sam bila na hitnoj, bio dežuran, pa se nadam da mu se možda opet potrefi dežurstvo kad budem išla rodit

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

I ja cu opet u Vinogradsku i nadam se da ce mi se opet potrefit ista ekipa...pogotovo babica Marijana (kratka plava kosa, u 40im, malo jaca..)Pravi andjeo...

Pandora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam vec nahvalila doticne doktore u svojoj prici s poroda, ali cure, samo dajte, hvalite ih...zasluzili su. Nisam ni sumnjala, ali nakon vasih prica sa sigurnoscu znam da im sjajan odnos prema trudnicama i rodiljama nije slucajnost vec pravilo.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Juuupiii za lijepo iskustvo i nove planove! :D

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Samo pohvale i od mene po tko zna koji put, al tako rado opet glasam za dr. Kunu.... :D

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Baš mi je drago da su i vaša iskustva slična mojima kaj se tiće doktora Kune i Bolanče!!! Za trudnice koje trebaju ići na pregled u Vinogradsku samo informacija da doktor Kuna Ima ambulantu petkom i ne trebate se naručivati nego samo tamo doći i ostaviti papire!!! Malo je gužva petkom ali se stvarno isplati čekat jer je dr. Kuna pravi apaurin za nas trudnice!!!U trudničkoj ambulanti radi svaki dan jedna divna sestra čini mi se da se zove Snježana!!! Ako imate kakvih pitanja ili problema samo joj se javite i uvijek je spremna za pomoć!!! Bolje sestre i ljubaznije nisam već dugo srela po našim bolnicama!!! Ne znam da li ste je imale priliku upoznati ali žena je stvarno super!!! Mislim da bi bolji tretman imala samo da mi mama radi na njenom mjestu!!! Nadam se da ste i vi imale ista iskustva sa njom!!! Petkom je trudnička ambulanta zakon!!! Ako ikako možete izbjegavajte utorak kad radi dr. Ivičević jer za njega stvarno morate imati debele živce jer lik ima jako opaki jezik!!! Bila sam jedno kod njega na kontroli i skužila da mu moraš vratiti istom mjerom pa malo stane na loptu i postane ljubazniji!!! Opsjednut je sa kilažom kod trudnica!!! Ne valja ako dobiješ previše kila a na mene je vikao jer sam do 39. tjedna dobila 7 kila!!! Nije uzeo u obzir da sam tri tjedna ležala na patologiji trudnoće i smršavila od nihove kuhinje tri kile!!! Dakle drage moje ako trebate skidati kile poslje poroda preporučam treći kat rodilišta i stvar riješena!!! Još jednom hura za dr. Kunu i sestru iz trudničke ambulante!!! :D

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Čestitam na bebici i lijepom iskustvu!
    A ne znam što bi stari gospon doktor rekao za moju kilažu (+16)!
    Mislim, stvarno se pitam je li taj čovjek normalan. Tih 7 kila jedva pokriva težinu bebe, posteljice, maternice, plodne vode... :?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj michelle zg prvotno napisa
    Čestitam na bebici i lijepom iskustvu!
    A ne znam što bi stari gospon doktor rekao za moju kilažu (+16)!
    Mislim, stvarno se pitam je li taj čovjek normalan. Tih 7 kila jedva pokriva težinu bebe, posteljice, maternice, plodne vode... :?
    mislim da je fora da je timm dobila premalo kg-a!!

Početno

I ja ću se pridružiti pohvalama na račun osoblja Vinogradske... dr. Bolanča i babica Ines bili su fenomenalni!!!

Rianea

Početno

Citiraj timm prvotno napisa
    Baš mi je drago da su i vaša iskustva slična mojima kaj se tiće doktora Kune i Bolanče!!! Za trudnice koje trebaju ići na pregled u Vinogradsku samo informacija da doktor Kuna Ima ambulantu petkom i ne trebate se naručivati nego samo tamo doći i ostaviti papire!!! Malo je gužva petkom ali se stvarno isplati čekat jer je dr. Kuna pravi apaurin za nas trudnice!!!U trudničkoj ambulanti radi svaki dan jedna divna sestra čini mi se da se zove Snježana!!! Ako imate kakvih pitanja ili problema samo joj se javite i uvijek je spremna za pomoć!!! Bolje sestre i ljubaznije nisam već dugo srela po našim bolnicama!!! Ne znam da li ste je imale priliku upoznati ali žena je stvarno super!!! Mislim da bi bolji tretman imala samo da mi mama radi na njenom mjestu!!! Nadam se da ste i vi imale ista iskustva sa njom!!! Petkom je trudnička ambulanta zakon!!! Ako ikako možete izbjegavajte utorak kad radi dr. Ivičević jer za njega stvarno morate imati debele živce jer lik ima jako opaki jezik!!! Bila sam jedno kod njega na kontroli i skužila da mu moraš vratiti istom mjerom pa malo stane na loptu i postane ljubazniji!!! Opsjednut je sa kilažom kod trudnica!!! Ne valja ako dobiješ previše kila a na mene je vikao jer sam do 39. tjedna dobila 7 kila!!! Nije uzeo u obzir da sam tri tjedna ležala na patologiji trudnoće i smršavila od nihove kuhinje tri kile!!! Dakle drage moje ako trebate skidati kile poslje poroda preporučam treći kat rodilišta i stvar riješena!!! Još jednom hura za dr. Kunu i sestru iz trudničke ambulante!!! :D

Sve ovo je istina....ja vec trecu trudnocu vodim kod njih.......a Dr. Ivicevic nemojte se puno zamarati oko njega, ja sam mu uvijek odbrusila i odmah je bio bolji.....on je Ok jer dobar je strucnjak.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Slažem se da je Ivičević malo "grub" na jeziku,ali moram priznati kad sam bila u "porođajnim mukama" smirio me u roku pol minute.MEni ništa nije prigovarao zbog kila,čak me je pohvalio.Dobila sam 13,kg i cijelu trudnoću sam morala ležati. Doslovce mi je točno procjenio težinu bebe.Općenito cijela Vinogradska mi je ostala u dobrom sjećanju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •