Početkom 12 mj. rodila sam svoju mrvicu u Vinogradskoj!! U tri ujutro sam dobila prve trudove koji su mi bili smješni ali kad su me u 7 i 30 stavili na drip više se nisam smijala!! U 1 i 20 se rodio moj mališa i svi bolovi i sve muke ko da su izbrisani!!! Ima istine u onome da se sve zaboravi kad vidiš svoju bebicu!!! U tom trenutku sam si mislila da ću imati još djece!!! Htjela bi vam samo pohvaliti mlade doktore u Vinogradskoj koji su tamo na specijalizaciji!!! BOLANČA; MAMIĆ; GRBAVAC... i ostali kojima nisam zapamtila imena svima bi trebalo dići spomenik jer stvarno daju sve od sebe da se osjećaš kao čovjek u situaciji kad te te trudovi bacaju po krevetu, koljena su ti u nekom čudnom položaju i prkose gravitaciji... Bolanča mi je bio i na samom porodu i starno je primjer svima kakvi bi doktori trebali biti! I nakon poroda je svaki dan na viziti ili kad je prolazio hodnikom a vrata su bila otvorena našao minutu vremena i pitao kako sam i jeli sve u redu!!! Nadam se da će i takav ostati kad jednog dana prođe "Pakao" specijalizacije (a ne ko stara garda doktora od Ivičevića i ostalih). Još jednom veliko hvala Bolanči!!! Od ostalih "stalnih" doktora u Vinogradskoj priznanje zaslužuju i doktor Kuna i primarijus Herman!!! Jedino se oni u bolnici odnose prema trudnicama i rodiljama primjereno stanju u kojem se nalaze ( pucaju nas hormoni, baby blues...) Sve u svemu i nije bilo tako strašno kako sam si ja zamislila!!! MM i ja već planiramo drugo dijete!!!