-
Terme jezerčice
Evo cure ako nekog zanima gdje otiči na kupanje s klincima mi smo danas bili u termama Jezerčice. Super je za klince. Ima 4 tobogana za veće klince i Bazen za malu dječicu sa toboganom. Moja cura danas se nauživala. Ima klauna tuš di se možete tuširat klince. I ima prekrasan parkić sa ljuljačkama i toboganima. I što je najvažnije ima puno hlada.Cijena nije skupa a klinci do pet godina besplatno!
-
Dijelim mišljenje, Jezerčicu i mi jako volimo.
Nama je nezgodno samo to što smo mi na istočnoj strani Zagreba, pa nam treba dosta da stignemo do tamo...
-
peterlin, pa vama bi trebalo biti jednako blizu kao i ostalima iz Zg. ako krenete preko Laza
-
Da, baš smo mislili ove godine isprobati. Ne znam, dugo nisam bila, ali prije je bila jako loša cesta pa smo radije išli okolo.
-
a jel se odvojeno plača za unutarnji i vanjski bazen ili možeš šetat kolko hoćeš
-
Osoblje foruma
koliko je meni poznato unutarnji bazen se renovira.
tamo su radovi u punom jeku.
-
Da, unutarnji se renoviraju. Imate vani za šetnju dosta. Kad prođete sve te tobogane prođe vam pola dana...hahahaha
-
Ja mislim da se unutarnji ne renovira, jer se grade vani novi "unutarnji", mislim da bi postojeći unutarnji trebao normalno raditi.
-
-
Jučer nije bila. Mislim da tamo i nije neka prevelika gužva jer dosta ljudi ni nezna za te toplice svi se fokusiraju na stubake a to je malo dalje od njih.
-
Unutarnji bazen je trenutno zatvoren jer ide u renoviranje te će spojiti sa novim unutarnjim bazenima čije će otvorenje biti na jesen.
Na raspolaganju su vanjski bazeni okuženi zelenilom te drvećem koje stvara prirodni hlad. Super je za obitelji sa malom djecom.
Ako još netko treba kakvu informaciju nek mi se javi - dobit će informacije iz prve ruke
-
Ovisno o vikendu, zna zagužvat strahovito..ali recimo, sad ovi udarni vikendi za godišnji i ne budu tako strašni, tamo od sredine do kraja osmog očekujem da će zagužvat kao i svake godine, kad se ekipa vrati s mora
-
i mi smo bili jučer, pobjegli glavom bez obzira na ručak u obližnji hlad
meni se nikako ne sviđa voda nakon koje ti je hladno vani na +35, a gužva koja je nastala oko podneva je bila preprevelika
mislim da nećemo ponoviti
-
Sve je to sad od osobe do osobe ,nekom će se svidjeti nekom ne. Ali za razliku od tuhlja kad smo bili da smo samo stajali u vodi od gužve meni jučer bilo ok jer smo se i mogli loptat u vodi i čak otplivat. A što se tiče vode tu se jedino slažem da je malo pretopla pa kad izađeš je malo hladno.Ali je jako vjetar puhao pa je zato bilo mal prohladno.
-
Mi bili u petak, od 18 do 20 h, predivno završili radni tjedan
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma