-
Poklanjam udžbenike za 6. razred, a tražim za 7. razred O.Š.
Imam kompletne knjige za podijeliti sa popisa za 6. razred Vjekoslava Paraća Solin i još nešto za 2. razred od iste škole. Popis udžbenika šestog razreda je na internet stranici škole.
A ove nam fale:
▪ VIENI CON ME 4 PIU udžbenik talijanskog jezika za 7. razred (Ingrid Damaini Eniwalter, Mirjana Marković Marinković, Nives Sironić Bonefačić)
▪ VIENI CON ME 4 PIU radan bilježnica talijanskog jezika za 7. razred (Ingrid Damaini Eniwalter, Mirjana Marković Marinković, Nives Sironić Bonefačića)
▪ ČUDESNI SVIJET TEHNIKE 7 udžbenik tehničke kulture za 7. razred (Dragan Stanojević, Gordan Bartolić, Ines Paleka, Slavko Marenčić, Vladimir Delić)
▪ ČUDESNI SVIJET TEHNIKE 7 radna bilježnica tehničke kulture za 7. razred (Dragan Stanojević, Gordan Bartolić, Ines Paleka, Slavko Marenčić, Vladimir Delić)
▪ TRAGOM PROŠLOSTI 7 udžbenik povijesti za 7. razred (Igor Stojaković, Krešimir Erdelja)
▪ POVIJEST U KARTAMA I SLIKAMA 7 povijesni atlas za 7. razred (Ivona Dunat)
▪ TRAGOM PROŠLOSTI 7 radna bilježnica iz povijesti za 7. razred (Igor Stojaković, Krešimir Erdelja)
▪ OTKRIVAMO FIZIKU 7 udžbenik fizike za 7. razred (Branka Mikuličić, Branka Milotić, Sonja Prelovšek-Peroš)
▪ OTKRIVAMO FIZIKU 7 radna bilježnica iz fizike za 7. razred (Branka Mikuličić, Dubravka Despoja, Ivica Buljan)
▪ LUČBA 7 udžbenik kemije za 7. razred (Ivana Dujmović, Marijan Varga, Sanja Lukić)
▪ LUČBA 7 radna bilježnica iz kemije za 7. razred (Ivana Dujmović, Marijan Varga, Sanja Lukić)
▪ MATEMATIKA 7 udžbenik sa zbirkom zadataka za 1. polugodište 7. razreda (Nikola Sarapa, Renata Svedrec, Željka Orčić)
▪ MATEMATIKA 7 udžbenik sa zbirkom zadataka za 2. polugodište 7. razreda (Nikola Sarapa, Renata Svedrec, Željka Orčić)
▪ POGLED, POTEZ udžbenik likovne kulture za 7. razred (Ana Šobat, Dijana Nazor, Emina Mijatović, Jurana Linarić, Martina Kosec, Zdenka Bilušić)
▪ HRVATSKI JEZIK 7 udžbenik hrvatskog jezika za 7. razred (Ana Mesić, Marcela Boban, Milan Paun, Stjepko Težak)
▪ HRVATSKI JEZIK 7 radna bilježnica iz hrvatskog jezika za 7. razred (Ana Mesić, Marcela Boban, Milan Paun, Stjepko Težak)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma