-
Gle, nisam pametna što da odgovorim na ovo. Ja sam kratko ( dakle mj u kojem sam ostala T) prije ove T bila na RTG potrbušnice zbog nekih čudnih bolova, na gastroskopiji i još nekim pretragama a i mamu vodila na MR glave, pila tablete za Heliko ( ona trojna terapija koja se u T ne smoje nikako i to baš u vrijeme O ) ali je srećom sve u redu i sada sam 23 TT. Rečeno mi je da zračenja koja se danas koriste su puno manja od one opasne doze, čak više od 10 puta manja. Bilo me je jako strah kada sam skužila da sam T jer baš tih par mj nismo ništa planirali zbog mojih problema nego tek kada se riješim problema s Helico i Gerbom a i ovim drugim problemima koje imam, dakle tek za par mj. Još sam i dva puta završila na hitnoj u ranoj T zbog tako gadnih migrena da nisam znala ni koji je dan, godina, kako se zovem. Jedva sam dočekala onaj UVZ u 12 jt kada mjere nuhalni nabor da vidim je li sve OK i još sam kasnije bila na priv UVZ 17 tj da vidimo jesu li se organi razvili kako treba. Zadnji UVZ s 21 TT je također bio OK. Držim fige da je sve OK. Ako je došlo do neke greške već će se priroda pobrinuti za to i doći će do spontanog u prvim tjednima jer plod nije sposoban za život.
Sretno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma