Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: nas put

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

opet vam ponavljam da je sa štitnjačom sve ok i endokrinolog je odbio pisati eutirox jer nema nikakvog poremecaja i nezeli mi dati ljek jer nema potrebe. a moram svaki mj kontrolirati tsh i u 10mj na kontrolu. i opet sumnjam da ce mi prepisati išta ako bude stitnjaca uredu na uzv. tako su mi rekli i u zg kad sam bila

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj nana0501 prvotno napisa Vidi poruku
    opet vam ponavljam da je sa štitnjačom sve ok i endokrinolog je odbio pisati eutirox jer nema nikakvog poremecaja i nezeli mi dati ljek jer nema potrebe. a moram svaki mj kontrolirati tsh i u 10mj na kontrolu. i opet sumnjam da ce mi prepisati išta ako bude stitnjaca uredu na uzv. tako su mi rekli i u zg kad sam bila
    moj tsh je bio 3.2 i moj mpo liječnik je rekao da obavezno trebam uzimati euthyrox.
    išla sam kod endokrinologa, po njemu je taj tsh ok, uzv štitnjače bio u redu, ali je prihvatio sugestiju mog mpoovca i uveo mi euthyrox jer za uspješno ostvarenje trudnoće tsh treba biti između 1 i 2.

nakon dvije godine terapije sam mama.
    ne kužim zašto se tvrdoglavo držiš teorije da ti je tsh ok, kad tio je veći od sedam? ne moraš imati nekakav endo poremećaj, i ja sam endokrinološki bila sasvim ok, ali reproduktivno sam imala tsh koji ne podržava trudnoću. ni ti ga nemaš.
    na žalost, mislim da se uzalud sada trudiš. potpisujem sildad.
    traži drugo mišljenje endokrinologa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •