nakon 2 godine truda i muke i jedne neuspjele ivf na vv odustajemo i pravimo pauzu i odmah u sljedecem ciklusu se dogada cudo i ostajem trudna. vode mi cijeli t kao visokorizičnu i 18.08.2008. dobivamo maog anela kojemu je sada vec 3 godine a mi se opet trudimo i patimo vec 2 godine. krenuli smo u petrovu i mm napravio sgram -teratozoospermia kaze r probat cemo sa inseminacijom koja završava spontanim u 7tjednu, zatim krecu daljnje pretrage hormni mi malo zbrčkani ali sve u svemu ok. i tu sve krece naopako... oktorica trazi da idem endokrinologu zbog povišenog tsh (narucena za 10/11) a do tada klomifen i folikkulometrija. i kaze meni ovdje na odjelu doktorica ajde da mi krenemo prvo sa jenim prirodnim ciklusom i tako je i bilo a ono šok folikuli narastu do 15mm i propadaju. nema druge krecem sa klomifenom opet ništa i sad mi je prepisala povecanu dozu klomifena i trebala bi kupiti štopericu a nece mi ni stići ako ju sad narucim jer mi je 7dc a ceka se 2-3-4tj ovisi i košta i same znate kolio tako da ko zna sta ce bii ovaj put