-
operacija žući
bok,evo operirala sam kamence na žući zanima me da li netko ima iskustva s tim kako se dalje ponašati,što smijem konkretno raditi a što ne.Doktor je veoma štedljiv na riječima a ja se osjećam skroz ok pa jednostavno ne znam gdje povući granicu a da ne pretjeram pogotovo s kućanskim poslovima.
-
bok,
mene zanima kako je prošla operacija,koliko si bila u bolnici,jeli sada boli,ožiljak...itd????? moj muž ima katastrofa nalaze.kada ne pazi što jede uvate ga jaki bolovi(a inace se jako zdravo hrani).odgađao je operaciju zbog moje trudnoće,svadbe,poroda,pa sad kao ljeto je... i tek će na jesen ici.
prije mjesec dana ga je 4dana jako bolilo i smršavia je 5kg
-
operacija je prošla bez ikakvih problema a tako sam se bojala,čak nisam imala ni dren ni nakon operacije nikakve ali apsolutno nikakve bolove .Što se tiče bolnice bila sam tamo tri dana a ožiljak ne boli ništa jer je laparoskopski to je odrađeno kroz tri male rupiceUglavnom sve super lakše što bi se reklo nego izvaditi zub ha ha .E sad ne znam dokle ići šta sve raditi a šta ne jer se ja srećom osjećam odlično i kao mogu sve ali mora postojati neka granica.
-
MM je prije mjesec dana izvadio kompletnu žućnu vrećicu, također laparoskopski.
Jede apsolutno sve, možda u malo manjim količinama.
Radi sve kao i prije.
Mislim da je to sve jako individualno. Najbolje možeš sama procijeniti šoa ti odgovara i koliko fizički možeš podnijeti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma