Vidi rezultate ankete: Koliko dugo je trajala vaša obrada za dobivanje mišljenja CZSS?

Glasači
31. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • do 2 mjeseca

15 48.39%
  • 2 - 4 mjeseca

5 16.13%
  • 4 - 6 mjeseci

5 16.13%
  • više od 6 mjeseci

6 19.35%
Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Trajanje obrade

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sandra14 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kod nas je to različito, jer su vodila dva različita centra (a mi se nismo selili). Prvi put je bilo sve gotovo u 2 mjeseca, drugi put je trajalo više od 6mj, pa onda nakon 5 god.tražili su ponavljanje obrade jer je došao novi tim i vukli nas za nos s istim stvarima i testovima od 3-9mj. (dakle ponovo 6mj). Zanimljivo da su dali mišljenje kopirano ono od prije 5 god, samo su nadopisali nadopunu da su ponovili postupak

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Čini se da je, prema nama koji smo se do sada javili, podjednako onih koji su obradu dovršili u propisanom roku i onih koji su čekali duže od toga.

Jeste li na ikoji način "ubrzali" obradu? Jeste li zvali u centar i raspitivali se kada ćete biti pozvani ili poduzeli nešto drugo?

Mi jesmo, jednom, raspitujući se znaju li se termini kad bismo trebali doći, jer nam se mjesec dana od podnošenja zamolbe za obradu nitko nije javio, a bilo je vrijeme neposredno pred godišnje odmore i željeli smo planirati odlazak iz grada u skladu s rasporedom za obradu.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Mi smo imali sreće, sve skupa 2,5 tjedna

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa Vidi poruku
    Čini se da je, prema nama koji smo se do sada javili, podjednako onih koji su obradu dovršili u propisanom roku i onih koji su čekali duže od toga.

Jeste li na ikoji način "ubrzali" obradu? Jeste li zvali u centar i raspitivali se kada ćete biti pozvani ili poduzeli nešto drugo?

Mi jesmo, jednom, raspitujući se znaju li se termini kad bismo trebali doći, jer nam se mjesec dana od podnošenja zamolbe za obradu nitko nije javio, a bilo je vrijeme neposredno pred godišnje odmore i željeli smo planirati odlazak iz grada u skladu s rasporedom za obradu.
    Ja sam se oba puta nakon nekoliko mjeseci čekanja obratila Centru i tražila da se konačno napravi obrada.

otocanka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa Vidi poruku
    Glasala sam za više od 6 mjeseci. Kod nas je bila specifična situacija jer nas naš CZSS uopće nije želio obraditi i rekli su nam da im se javimo za 5 mjeseci ("možda do tada riješe situaciju" s psihologom koji im je falio u timu). Za ubrzanje tog dijela sam se obratila Ministarstvu.
    Kada su to riješili s Ministarstvom, dobili smo poziv da predamo molbu.
    Par dana prije isteka zakonskog roka od 2 mjeseca, dobili smo dopis (ili su nas, ne sjećam se više) da im molba nije dovoljna i da trebamo predati zahtjev za obradu (btw, to nije neki obrazac već jedna rečenica koju sam napisala na A4 papiru ). Tada je obrada bila napravljena u roku od 2 mjeseca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •