Imam zakazan razgovor u centru Linea Snella. Moje dvije jako dobre prijateljice imaju PRESAVRŠENE rezultate. Cijena je jako velika, ali dalje ne ide. Štitnjača me je uništila i kili nikako ne idu doli samo se gomilaju put gori.
Imam zakazan razgovor u centru Linea Snella. Moje dvije jako dobre prijateljice imaju PRESAVRŠENE rezultate. Cijena je jako velika, ali dalje ne ide. Štitnjača me je uništila i kili nikako ne idu doli samo se gomilaju put gori.
moja susjeda je isto bila i isto ima super rezultate. jesi li riješila probleme sa štitnjačom? možda nema smisla davati hrpu novaca ako te opet za par godina štitnjača zariba
ja sam u programu od studenog 2010
konačno sam uspjela skinuti 10 kg koji nikako nisu išli već godinama! skinula sam i više i budem još koju ali je tih 10 bilo jako važno da sve konačno krene
prezadovoljna sam i baš sam u formi, makar moraš odlučiti da ono što kod njih prakticiraš kao način prehrane trebaš usvojiti kao način života
pomogla mi je i knjiga Zašto se francuskinje ne debljaju, imaš je u Profilu
vrijedi svake kune
brane, daj malo detalja
kolika je to 'velika' cijena?
sto dobijes, dijetu, plan vjezbanja?
hvala!
..ali ako ne nastaviš sa tamo naučenim..sve pada u vodu..Moja kolegica je dok je bila u programu i pridržavala se ,imala zaista sjajne rezultate...Nakon završetka, u slijedeća 2-3 mjeseca sve je vratilaiako se i inače poprilično zdravo hrani. Jedan jako stresni period i bum.
Inače je bila jako zadovoljna
mene je uništila štitnjača, nisam nikad imala problema s kilogramima...od prve trudnoce je ostalo 10 koje sam skunula bez nekih velikih problema
druga trudnoca je bilo +11kg a iz bolnice sam izišla s -13kg...
uvijek sam se vrtila oko 70kg i s tim sam zaista zadovoljna
prije 2g sam imala vrlo stresno razdoblje kad mi je usljed stresa podivljala štitnjača i PUF 20kg+
štitnjaču smirujem terapijom ali svaka iole stresna situacija ja sam u + po 4-5kg
sad sam trenutno na 88kg i nikako ni grama doli....
vrlo sam specifična s ishranom i jako teško mi je takvom ishranom iti grama skinuti...a aktivna sam 300/h od kad oči otvorim dok ih ne zatvorim sam ultra aktivna...ali neće pa neće... niti grama doli....
idem na savjetovanje pa ću vidit šta se da tu napraviti i da li vrijedi novaca...
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
i opet
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
za mojih 18kg viška trebam platiti 18 000 kn
UŽAS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nema šanse.....
Za 18000 kn bih ti ja kuhala i naganjala te po dvorištu. Uspjeh zajamčen.
ja sam prošla puuuno jeftinije
lovi akciju
curke svaka cast ali uz malo truda s prehranom i treniranjem se to rijesi..nema tog sto moze napraviti linea snella a sto ne moze dobra dijeta i teretana.
ja sam svojedobno imala osobnog trenera koji je vjezbao samnom 4x tjedno, trcao po maksimiru + udarnicki trening nakon i nije me kostao ni blizu toliko..i da imam novaca viska opet bi si njega uzela jer me je tip tjerao da otrcim 7-9 km + sto vjezbi i nema reci "ne" ili " ne mogu"..ili si nadjes neku dobru teretanu (u mojoj mozes dolaziti kad god hoces na sve moguce satove + teretana..ispada ti nekih 350 kn mjesecno..a ultramoderna, sve ima)
da ne bi ispalo da ne kuzim sto pricam..meni je isto koma, imam hashimoto sindrom stitnjace i nikako se rijesiti 7,8 kg viska preostalih od poroda..ali ruku na srce, nisam se previse ni trudila, jedem (jucer zlevanku s mermeladom, prekjucer panna cottu, danas cu popodne tortu na rodjendanu :/) i ne vjezbam pa nemrem previse predbaciti stitnjaci...cekam da mi se oporavi slomljeni nozni prst pa idem u akciju..
ma da kad dobro razmislis..tu lovu koju das linei snelli ili treneru opet bi potrosila na hranu pa nije ni tako los potez :D
meni je teretana problem jer u teretanu ne smijem sama bez osobnog trenera
imam jako puno problema s kralježnicom i svaki moj krivi pokret može me strpati u kolica
osobni trener + teretana je mjesečno 400-500kn što si zaista ne mogu priuštit ali si bome ne mogu priuštit ni ovih 18 000kn
PREHRANA - ja sam užasno teška i komplicirana sa svojom prehranom tako da kod mene je to ajme meni majko moja...tek sad kad vidim svoje starije dijete (moja kopija u svemu) vidim koliko sam u biti komplicirana sa svojom prehranom...ja ne jedem NIŠTA od povrća (krompir, grah, grašak i mrkva) nikakve salate ne dolaze u obzir, ništa iz mora/jezera/rijeke :D dakle...jedem tjestenine, rižu, žitarice, krompir, hrag, grašak, mrkvu i 95% mesa :D
povrće ne jedem od 8.mjeseca života...jednostavno sam počela povracati svaki put kad bi mi ga mama dala....tako je i dan danas...na svaki pokušaj konzumacije povrća imam užasne nadražaje na povracanje
npr. dinstani luk u umacima nikako ne mogu, izaziva mi grčeve u želudcu i užasnu kiselinu....
salate isto tako...jednostavno ne mogu ništa od toga staviti u usta...
ista stvar je i s mojim starijim djetetom...mlađi može sve jesti i nema nikakvih problema dok stariji ne može ni voće (osim limunada/naradjada kad napravim) ni povrće
tak znam jednu curu koja isto nije kao mogla jest ni voće ni povrće, osim ak je smiksano.I tako otiđe ona u Zgb na studij i mama joj pokloni štapni mikser.možda je u tome štos,da zmiksaš?
A možda da napraviš test intolerancije na hranu?