krupna viseća jagoda ima li tko od vas,kak vam uspjevaju,sadnja.............
krupna viseća jagoda ima li tko od vas,kak vam uspjevaju,sadnja.............
radi se o sorti roten regen, crvena kiša
Pokušavam staviti link na sliku mojih jagoda, ali ne uspijevam. Evo sad mi je jedna u ruci..., više nije, mmmmm.
Kupila sam lani viseću vazu s visećim, krupnim jagodama i ima ih već drugu godinu, ne previše, ali za gušt svakih par dana 1-2. Počevši od proljeća, a evo i danas, samo su sada manje. Valjda im je pretoplo. Ali i dalje jako fine. A da ne govorim o guštu branja ispred kuće. Preporučujem ih. Vaza je bila 35,00. Nisam brojila stabljike, guste su, ne rade vriježe.
Stavila sam u avatar. Jesu to te? Tražim slike ove tvoje vrste, ali nisam našla. Imaš link?
ne moje rastu ( bar bi ove koje sam kupila) trebala ić kao drvo prema gore pa se spuštati dole,ak smijem stavila bi njihov oglas ( ak ne brišite ga) http://m.njuskalo.hr/sjeme-sadnice/j...-oglas-2589804 inače na letku mi je nacrtana curica koja bere jagode
navodno treba bit samojedna u tegllinu ili zemlji, pa napravit neke kao ljestve da se to popne i onda spusti dole, tvoje samo padaju iz teglina?????
ove ima moja mama ... i nisu baš tako kao na reklami. prvo se moraju posaditi u teglice, a tek nakon 2,3 tj (ne znam ti točno) na vrt, s tim da im moraš osigurat ljestvicu po kojoj će se penjat. iskreno, kod moje mame se uopće ne penju, možda su malo višlje nego obične sezonske jagode. ali ima ih tek godinu dana pa možda još narastu. dobra im je strana što su zbilja prefine, ali urod je prvih godinu dana prilično slabobavezno ih na neki način treba zaštititi od puževa jer ih napadaju u vrtu ko ludi. eto ne znam kaj bi ti rekla, jako su fine i rodne cijele godine, jedino sad pomalo propadaju zbog suše... ali ipak mislim da su malo previše izreklamirane. nadam se da sam pomogla
![]()
pardon, krivo sam napisala. nisu rodne cijele godine, već od proljeća do kraja ljeta)) da ne bi ispalo i da po snijegu rastu hahah
)
evo za sad smo posadili kod mojih u teglina da se malo oporave, pa bumo vidli kak dalje. mOže još koji savjet
Posljednje uređivanje od jelena.O : 17.08.2011. at 22:11