Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: distony sindrom..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nizak mišićni tonus, nespretnost, teškoće sa ravnotežom i koordinacijom mogu biti znak disfunkcije senzorne integracije. S druge strane imam kolegicu koja jednostavno ima naviku držati usta otvorenima, stalno se mora podsjećati da ih zatvara. Čim zaboravi na to usta zjape i počinje sliniti. Doduše ona ima problema sa devijacijom septuma i teško diše na nos, pa je to uzrok, a ti si napomenula da je ORL nalaz bio uredan... Teško mi je govoriti ovako napamet što bi mogao biti uzrok, pokušaj se posavjetovati s nekim stručnjakom.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Teško mi je govoriti ovako napamet što bi mogao biti uzrok, pokušaj se posavjetovati s nekim stručnjakom.
    Ma nisam to ni tražila, forumske dijagnoze i nisu baš dobra ideja. Ovdje čovjek može naći nekakav impuls za postupati dalje, to je sve. Rekla sam već, zanimalo me kakve su vježbice, kad si ih već spomenua. S obzirom da je on potpuno funkcionalno dijete, u svim segmentima (ovu nespretnost nisu primijetile ni vrtićke tete, a rade zadnjih godina njihove razvojne mape s fotografijama aktivnosti, crtežima...), ne znam baš da ima smisla pošto poto tražiti neku dijagnozu. U svakom slučaju, hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •