Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Zavaljena maternica - RVF

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj crna ovca prvotno napisa Vidi poruku
    Najnoviji recept iz opusa babskih priča sam dobila neki dan, a glasi: NE smiješ nositi tako uske hlače ako želiš ostati trudna, jer maternica i sve ostalo mora biti opušteno....
    Nisam znala jel bi se smijala ili plakala...
    ak želiš ostat t ne smiješ nositi nikakve hlače, čak niti uske, usudim se reći da u donjem dijelu moraš bit gola inače stvarno ništa od T dobro su ti rekli

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bilana, legendo!!!

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    ak želiš ostat t ne smiješ nositi nikakve hlače, čak niti uske, usudim se reći da u donjem dijelu moraš bit gola inače stvarno ništa od T dobro su ti rekli
    joj odlična si!

Fairy avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I ja imam RVF...prvi put ostala trudna odmah, trudnoća prošla odlično, rodila bez problema. S obzirom da sam operirana radi endometrioze još uvijek se trudimo da dođe i druga ribica ...nadam se ubrzo.

Sandaaa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

evo i ja imam zavaljenu maternicu. ostala sam trudna nakon više od 2 godine intenzivnog rada na bebi. doduše imala sam i minimalno povišen prolaktin, ali što je razlog ovako dugom nepostizanju trudnoće nikad neću saznati. gin mi je samo rekao da kod zavaljene maternice jajovodi su isto nekako pomaknuti prema otraga pa spermiji imaju dulji put. nekad je i samo to razlog za dulje neostvarivanje trudnoće.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

pozdrav ja isto imam zavaljenu maternicu . i ostala sam pet puta trudna i od toga samo jedno rodila nažalost .znaći da nije to nikaki problem u zavaljenoj maternici .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •