-
Ovako, ja sam obično sama preduhitrila ovakva pitanja i odgovorila na njih, otprilike ovako: "Pretpostavljam da se pitate, a s obzirom da imam malo dijete, koliko će se u slučaju da bude bolesno, to odraziti na posao. U potpunosti shvaćam vašu dilemu, i mogu reći da ću se nastojati organizirati na način da i posao i dijete što manje budu zakinuti. Nažalost, nekada će i posao trpjeti, ali i suprug i ja nastojimo jednako nositi teret roditeljstva, pa tako postupamo i u slučaju da je dijete bolesno. Ne mogu garanirati za stvari koje su izvan moje kontrole i ne mogu utjecati na to koliko će mi dijete često biti bolesno i koliko ću morati biti na bolovanju, no mogu vam garantirati da ću napraviti sve što mogu da posao što manje trpi. Šta se tiče proširenja obitelji, shvaćam da vam nije u interesu da odem na porodiljni, jer me ne bi ni zapošljavali da me ne trebate, ali opet, i ja sam odgovorna osoba i nastojati ću u najvećoj mogućoj mjeri uskladiti obiteljski život i karijeru."
Mene ne smeta da poslodavca zanima u kojoj će mjeri osoba koja mu treba na radnom mjestu izostajati s posla. Dapače, ne razumijem da ga to ne bi zanimalo, ako već ima potrebu zaposliti nekoga da nešto radi i da ga za to i plaća.
Posljednje uređivanje od Deaedi : 21.07.2011. at 16:34
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma