Ja na intervjuima nisam nikad postavila takvo pitanje niti su mene pitali nešto sličnoga.
Ono što smatram bitnim je da se posao odradi korektno i u roku te da je osoba posvećena poslu (iako se s obzirom moju situaciju podrazumjeva da vam posao ovisi o unaprijed zadanim rokovima koja ne trpe odstupanja).
Bolovanja nisu nešto što se može unaprijed predvidjeti, no ovo što kaže Deaedi mi je korektno napomenuti. Naravno da posllodavac neće očekivati da odradimo staž bez dana bolovanja, no isto tako treba napomeuti da nas poslodavac plaća za profesionalnu uslugu koju mu pružamo i da u najmanju ruku neće biti presretan ako kontinuirano i dugoročno posao trpi radi privatnih obaveza.

A osobno me ne bih smetalo da me se takvo što pita. Za bilokoji posao - posebno onaj s većim odgovornostima (i beneficijama) za koji nema adekvatne zamjene unutar firme - je bitno da zaposlenik radi svoj posao u smislu da ne mogu ostaviti nedovršen projekt i otići doma jer je 4h, a ne želim da mi dijete bude u dežurstvu.
(doduše sad moemo potegnuti raspravu na druge stvari..)