Koji je dobar sokovnik za relativno prihvatljivu cijenu?
Što je bitno kod kupnje sokovnika?
Koji je dobar sokovnik za relativno prihvatljivu cijenu?
Što je bitno kod kupnje sokovnika?
već sam ti stavila i na onaj topic, ali evo i ovdje
http://www.konikom.hr/p1436/sokovnik...duct_info.html
meni je bilo bitno da ima snagu iscijediti dušu iz voćke, a ne da pola toga ostane. mi smo stvarno zadovoljni.
i ja bih novi sokovnik, naš je koma![]()
ocijedi voće skroz ali ne odvoji sok od onog gustog (ona posuda za ostatke je ječno prazna). i tako uvijek dobijem gusti sok. a moja M. ne voli gusti sok![]()
ja bih neki koji radi 'rijetki' sok, a da ipak ne košta 700kn. postoji li tako nešto?
Evo i ja sam kupila isto, odnosno, samo je druga boja.Tashunica prvotno napisa
Stvarno je odličan, iscijedi sve i svi dijelovi su lako perivi. Jest da dijete nije oduševljeno sokom, ali probati ćemo još.
Koje kombinacije voća/povrća su vam najbolje?
700 i nešto kuna, ispod 800. Nemam pojam koliko točno. Napisala sam MM - u tip sokovnika koji da kupi i rekla da može platiti mojom karticom.ninik prvotno napisa
![]()
meni je najbolja i najdraža kombinacija mrkva i cikla!
mrkve stavim nešto više od cikle, i uživam u tom soku i toj boji a i ćupi ga jako voli!
imam stari sokovnik pa moram ipak nešto sitnije komade ubacivati, ali za 800 kn...cijedit će još neko vrijeme!
anemona sokovnik vrijedi svake kune, mi smo ga kupili početkom prošlog ljeta i nema dana da nije radio.
mi preferiramo voćne sokove, ubacim doslovce što god imam. neki dan sam imala ostatke lubenice, dvije polutrule breskve i malina, sok je bio genijalan - naravno bez onog trulog dijela.
sad će jabuke na sve strane pa obično kupim vreću jabuka i to mi je baza i samo nadodajem što mi se sviđa.
malo podizem, ovaj link kaze da proizvoda nema i ne pise koja je markica..mozete malo detaljnije opisati koji je to sokovnik? thanks
Moj je ovakav.
http://shopping.tportal.hr/Za-kucu-i...298ct2745.html
Pola jeftiniji od Moulinexa, a radi odlične sokove, lako se čisti i brz je -vrrruumm-i gotovo.
Thanks Beti, samo jos jedno pitanjce, mozda je malo glupo ali kako se rukuje sa sokovnikom?
Ocistis vocke, ubacis i to je to?
Čak ih ne moraš očistiti, samo dobro oprati. Ovaj moj uzme cijelu jabuku, krušku i sve voćke ( i povrće) promjera manjeg od 8 cm.
On sve uredno odvoji, sok u prozirni vrč, sve ostalo u tamnu posudu. Tu posudu makneš jednom rukom, baciš ostatke i ispereš. Filter se opere pod mlazom vode. Neki dijelovi mogu i u perilicu.
Metodom pokušaja i promašaja naučiš koji sokovi ti se sviđaju. Ma i promašaji se daju popiti.