Vrtić je prošao dosta dobro...tj. ništa lošije od druge djece, koja nemaju takvih problema. Znači, uz terapiju flixot. i pravovremenim reagiranjem kada se javi prehlada (sterimar, inhalacije, pošteda od vrtića na par dana i sl., moram priznat da sa respiratornim sustavom nismo imali značajnijih problema. Od 10/10 mj. do danas je pio 1 x antibiotik, a sve temper. su bile virusnog porijekla. Sve u svemu smo zadovoljni.
Ali zbog alergija i čudnih reagiranja na neke namirnice sam otišla kod Marđetka...i znam da smjernice za prehranu, kakve je preporučio, su preporučljive za djecu sa takvim problemima, ali isto tako znam 2 odraslih koji su imali sasvim neke druge probleme, a preporuke su bile skoro identične...uglavnom, osnova je očigledno u detoksikaciji organizma. Malo me straši ta rigorozna prehrana (ne: kvasac, ništa slatko, određeno voće, ništa od mlijeka i mliječnih proizvoda....). Ne moram napomenuti kako kvasca i šećera imamo u većini namirnica...ali probat ću neko vrijeme. P. već pita za neku hranu: "mama smijem li ja ovo jesti..."