ana.m prvotno napisa
Jao isplivala ova tema...Vidim da sam ispala bezobrazna jer nekima nisma odgovorila, ali mi smo taman u to vrijeme (06.-11.01.) bili u bolnici...
I dalje smo se samo dojili naravno, a kako smo ostali u bolnici, tamo smo se morali vagati prije i poslije svakog podoja, pa sam ja fino vidjela (u brojkama) da moja curica stvarno sasvim lijepo i dovoljo jede.
Sada je od 4-6 mjeseca dobila 1200g i narasla još 4 cm.
Mi smo doduše sada u takvom problemu da kad smo negdje, ona ne želi cicati! Povuče dva puta i to ju jedva natjeram i onda zvjerka okolo! I ako smo malo duže vani to je malo problem.
Neki dan smo išli odvesti starije klince u vrtić, ja sam joj doma pripremila kašicu od kruške. Ispalo je pola one velike staklenke. I vani joj dala to, pojela je sve i vidim da joj nije dosta pa sam joj htjela dati cicu. Ma kakvi, ni pod razno. A kako se baš drečala jako, a još joj se i spavalo (nije da mi je zgrada na 2 minute pa da sam mogla skoknuti doma, a nisam htjela da urla) kupila sam joj još jednu kašicu (onu veliku staklenku) i smazala je vjoš više od pola. Meni bi puuuno draže bilo da je ona papala cicu...Uglavnom kad smo doma, možemo i sat vremena ležati u krevetu da ona cica, ali vani...koma!