-
Savjet molim!
¸Imam temperaturu već dva dana 39-40.5... nalaze nisam vadila.. mastitisa nema zasada..nos mi curi i to su svi simptomi koje imam..
doktorica je rekla da je to ljetna viroza, i da pijem čaj, vitamina + lupocet za snižavanje da će proći..
Rekla je da se izdajam i dajem mlijeko na šalicu, flašicu šta god, samo da ne dojim?!?!
Imam upitnik nad glavom što da napravim??
Uspješno dojimo već 4 mjeseca...
Hvala unaprijed..
-
dojila sam jučer pod temperaturom od 40... na bebi ne vidim nikakve promjene ni u u ponašanju, ni u načinu sisanja držanja.. a njegova u guzi je jučer bila 37.5.. dakle normalna??
-
Ako se ti osjecas dovoljno dobro da mozes dojiti, onda doji, temperatura nema nikakve veze. Malo vise obrati paznju na pranje ruku i nemoj kihat u malog i sve ce biti u redu. To izdajanje kakvo ti je doktorica preporucila nema veze s vezom.
Posljednje uređivanje od marta : 22.07.2011. at 09:29
-
I ja sam pod temperaturama dojila i sve je bilo ok!
-
Vjerujem da se nisi odmah sjetila pitati, ni ja ne mogu reagirat najcesce kad cujem neku takvu glupost, ali...da, mami s temp je sigurno lakse zdajati se pa maltretirati dijete s novim nacinom hranjenja, nego ga pristekat na sisu, a mlijeko je isto?!
lezi i odmaraj, drugi nek ga nose, kupaju, zabavljaju, a tebi u krevet na podoj!
-
Ma ne može ga draga niko nositi kad svi rade sama sam kući...
evo duram, mogu sve zasada, bila sam kod doktorice dala krv i urin al ona i dalje misli da je viroza al će vidjet po nalazima jer meni temeperatura ne pada... cike su normalne, a malac isto nepromjenjeno ponašanje, dojim ga bez problema zasada...
mrzim izdajilcu morala sam ju koristiti kad sam bila na izvanrednom putovanju, i fuj odtad sam ju zamrzila.... isto ko i zamrzavanje mlijeka...
nalazi će biti danas tokom dana pa će me dr. zvati ako bude nešto opasnije...
ja se fizički osjećam dobro i mislim da me je opalilo ovo mjenjanje vremena, jučer i prekjučer 20 stupnjeva, danas već 30 itd..
-
Ja sam dojila bezikakvog izdajanja a imala sam jednom prilikom temperaturu 39,4 puna 4 dana. Njemu ništa nije bilo, tako da mislim da se ne trebaš maltretirat sa izdajalicom nego ga lijepo doji i vibram da brzo prođe!
-
Osoblje foruma
kako ti je marta rekla: ako se osjećaš dovoljno dobro da možeš dojiti, visina temperature nije prepreka ni za što.
djetetu će biti dobro jer ga antitijela koje dobiva kroz tvoje mlijeko osnažuju u borbi protiv tog virusa.
pojačaj higijenu ruku, nosa... ne kiši i ne kašlji u dijete i sve će biti u redu.
čak i ako i kod njega budu neke manifestacije viroze, vjerojatno će biti u blagom obliku.
sretno!
-
I ja sam dojila kad sam imala temperaturu (3 dana oko 40). Zgodne su one jednokratne maske za lice...ima ih u svakoj apoteci.
-
kakvi su bili nalazi??što je rekla dokt
-
nalazi su bili super.. nikakve upale na vidiku, sve normalne vrijednosti... urin uredan bez bakterija tako da joj priznajem to za ljetnu virozu, jer nemam više temperaturu...
tu smo situaciju valjda rješili sada slijedi situacija "dragi zubiću izađi molim te.. grebe me sve
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma