Kako je Matija počeo s dohranom, ja sam aktivirala izdajalicu i iz petnih žila se trudim dnevno uhvatiti 1-1,3 dl viška za jednu kašicu. Valjda kao posljedica toga cice su mi procurile kao nakon poroda. Moče mi odjeću, sve mi je neugodno. Ponovno sam morala kupiti jastučiće za grudnjak. I kao šlag na kraju, prvi put u ovih 6 i pol mjeseci u desnoj (većoj i izdajanijoj) cici nastala je kvrga. Jedna jedina, povelika, iznad areole. Koma živa, boli ko vrag, pocrvenilo mjesto veliko kao palac. I nikako to riješit. Traje danima s većim ili manjim intenzitetom. Isprobala sam sve metode koje su mi pale na pamet - izdajanje, topla voda, masaža, zelje, dojenje naopačke (Matija se skoro zadavio koliko je iz nje teklo) i baš nikakve koristi.

A onda je sinoć, nakon puno vremena, moj Miha došao sa zahtjevom da bi malo cicao. Dala sam mu onu bolnu stranu, sve sam zvijezde vidla kad je povukao. Koliko je velik pol mi cice zguta odjednom. Ali danas više NEMA kvrge! Niš me ne boli, a cica je mekana. Ma prekrasna. Hvala mom djetetu starijem! :D