koksy, ~~~~~~~~~~~~~~![]()
Naravno, nista...
Idem sad u trudnicku, optimisticna sam jer sam ih zvala da pitam ko radi i tamo je doktorica za koju sam bas stekla dojam da ne voli indukcije. Nadam se da cu barem s njom uspjet popricat. Javim vam novosti!
Pusa svima!
pratim i zelim ti svu srecu
imam osjecaj da ce nocas stici mali misic
Koksy sretno i da krene jos danas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
one iz dubine duše za sve naj naj!
vragolan mali nas drzi sve u neizvjesnosti.
super za svena
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Napisat ću ti moje iskustvo. Termin prošao, ja prvorotka, bojim se poroda, sestra rodila nedavno, ima totalne drame s dojenjem (zapravo sama sa sobom), uglavnom, nervoza sa svih strana. Odlučila sam se izolirati, sjedila i lagano skakutala na lopti cijeli dan i visila na Rodi i to na topicu o smiješnim situacijama s poroda i vrištala od smijeha i shvatila da je strah poprilično nestao, a ja doslovno poželjela otići rodit. Ugasila forum, gledala nešto ležerno na Fox life-u i taman kad sam odlučila da idem spavat krenuli su trudovi. Dakle, opusti se, furaj pozitivu i sve će biti onako kako treba. Sretno!
ja stalno virim da vidim ima li vjesti od koksy...
bit će da je ostala........ ???
~~~~~~~~~~~~~~~~~
I ja stalno škiljim tu na forum.
Bože kako joj od srca želim prirodan porod.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..da sve bude kako želiš!!
Posljednje uređivanje od klaudija : 25.07.2011. at 17:01
Nema je na forumu !! Izgleda da je ljenjivac krenuo put svjetla.
!!!!! Prema svjetlu Dorijan, prema svjetlu za ime Boga!!!!!!
Juhuhu!!
joj ja ću krepat od smijeha!!!!! Prema svjetlu Dorijan, prema svjetlu za ime Boga!!!!!!
![]()
koksy znam da ti nije ni najmanje lako, ali možda te ovi naši komentari nasmiju do trudova i potaknu doriana da nađe put ka izlazu![]()
koksy, nadam se da več držiš na rukama svojeg malog ljenivca. Sretno!
joj baš je napeto. i ja bi da mi tak drže svi fige pa da kad se vratim iz rodilišta čitam sve te lude komentare i umirem od smijeha.
ono: prisjećam se da sam u tom momentu davila muža i govorila mu: "Šta si mi napravio životinjo?!!!!???"""
tada na forumu bilo je 19:03 komentar je ostavila stanovita Lili. Komentar je bio uživaj u svom prirodnom porodu, kako romantično i dirljivo.
U drugom momentu na forumu: Šaljemo Dorijanu svjetlo i energiju, dijete dođi i upoznaj planet Zemlju, tada je 20:47.
Za to vrijeme u bolnici Koksi govori :Ovo mi je zaaaadnjeeeee!! Never again! NEver. Šta sam rodila, sam rodila (Šta si pipa, pipa si)!! Podvežite, vazektomija, sve sve tehnike svijeta ujedinite seee!!!AAAAA
No nije sve bio samo horor triler, imala je i momente euforije i sreće, a tada mi nismo bile na netu i nismo mogle popratiti te momente (to bu si ona tak i onak zapamtila - jedino to).
LAko se meni sad zezat kad i mene čeka krivi termin (i to 3 tjedna) sad za mjesec dana, još ko fol imam lufta.
evo šta sam vam rekla: mi već držimo Dorijana u rukama, a možda je zapravo Dora u autosjedalici na putu za doma. (ti njihovi uzv-i)
"Neznam ni ja vise, uglavnom ostala je u bolnici i sutra mozda ide na indukciju a mozda doma, jer se doktori moraju dogovorit kolko je uopce trudna, tako da cemo sutra u jutro znat vise"
Evo, ovo je poruka od NJM-a
Drži se koksy!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ KM drži se...
KOkSY ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Koksy sretno i želim ti sreću, što prirodniji porod, dobre doktore i babice...
i najvažnije od svega da bebica sretno dođe na svijet![]()
Protivim se svim "kemijama", al' ako ne ide, tada valja smoći snage, udahnuti i s povjerenjem u pomoć liječnika, u želji za dobrobit djeteta, prihvatiti i ovu varijantu poroda. Rezultat je najvrjedniji - novorođena preslatka beba.
Koksy, hrabro, vjerujem da sad maziš svog bebača Jose Carrerasa.![]()
"Doktori se moraju dogovoriti koliko je trudna!?"
E, moja Koksy, ja se toplo nadam da ste se ti i Dorian u mraku neudobne bolničke sobe dogovorili da nema nikakvog doktorskog dogovaranja i da ćete vi to sami otpočeti. Kao što ste ( uz malu tatinu pomoć) počeli sami i prije devet mjeseci. A doktore neka u blizini, za svaki slučaj.
prije neka 2 sata koksy mi je poslala sms, nisam Vam mogla javit prije. citiram Vam njen sms: uglavnom kaze da je u predradaoni, ali bez trudova.ostavili su je zbog indukcije sutra. Ali ustavnovili su nitko nije uspio procitati da je trudnoca za 2 tj, manja i da je danas 40+3 ane 41! ali ipak ju ne pustaju doma iako su otkazali indukciju.
cim sta vise saznam, javim vam.
koksy draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ajoj sirota, ako je trudnoća manja i ako je sve ok, ctg, plodn avoda i ne postoji razlog za indukciju neka bježi doma
držim joj fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
oćemo otvorit kladionicu kad će rodit?
ma šalim se
koksy drži seeeeeee![]()
ajme. oni se dogovaraju. ne puštaju je van. pobogu debili.
ma mrš ta struka je otišla u k....
Posljednje uređivanje od pčelica_maja_23 : 25.07.2011. at 22:57 Razlog: lapsus calami uslijed izljeva bijesa
javila koksy da zadnji ctg pokazuje da nema trudove.
da ide spavati i da jedva ceka sutra da ju poste doma.
ja se ipak nadam da ce Dorian odluciti nocas da dode na ovaj svijet.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ za hrabru mamu i decka
ma super da je puste sutra, zasto zeni kvariti ove dane i stresati je, kad je sve, bas sve u redu...sretno koksyyyy!!!!!!!
Super da ju nisu inducirali, nazalost ima situacija kad zbog dr krive procjene termina induciraju dijete koje jos nije potpuno zrelo...
super da su jos malo pogledali i dozvolili si jos jedno misljenje
A joooj,pa ako su otkazali indukciju jer su skuzili da je 40+3 a CTG pokaziva da nema trudova koji su je kuki uopce ostavljali u bolnici???
Jos ce nama ona doci odi i smijati se postovima...
koksy ce nam danas rodit!
otvorena je 5 cm,glava je skroz nisko, trudova jos nema, obavili su joj klizmu i sada ceka ili trudove ili drip.!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1 da dobijes prirodne trudove!!![]()