koksy ja ti šaljem puno pozitivnih želja da krene prije utorka.
ako slučajno ne krene, zaista nije smak svijeta. probaj sagledati iz drugog kuta. zaista je najbitnije da beba bude zdrava i da sve dobro prođe. ne bih se složila sa tvrdnjama kako te se liječnici samo žele riješiti. njima je također u interesu rođenje živog i zdravog djeteta da pri tome i majka ne bude ugrožena. a još bih se manje složila sa neodgovornim tvrdnjama da začepiš uši i ne slušaš što ti doktori pričaju. treba imati balans u svemu.
ja sam isto tako bila očajna kao ti sa svojim prvim djetetom i odbila hospitalizaciju jer je sve bilo ok, a onda sam sutradan otišla na pregled i stvari su se od juče totalno promijenile pa sam morala na hitnu indukciju. i sa drugim djetetom se stanje u jednom danu promijenilo, hitan carski, dijete na kraju završilo sa lošim apgarom i infekcijom. oba djeteta sam prenijela po 8 dana od termina. ma pusti priče. kod tebe je sve ok, ali doktori žele igrati na apsolutno sigurno i žele te imati pod kontrolom jer što god ti ovdje pričali ipak može značiti i da nešto nije uredu ako porod ne kreće sam od sebe kada bi trebao.
na kraju, nije ta indukcija toliki bauk. rodiš dijete i zaboraviš i drip i sve. meni je bilo bolje roditi da drip vaginalno nego na carski.
ajde bit će to sve ok, a sigurno će ti u ponedjeljak naveče krenuti samo od sebe.
i na kraju potpisujem beti!

pusa i ugodan i prirodan porod ti želim!