Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: T: dva recepta za pekač kruha!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno T: dva recepta za pekač kruha!

Pozdrav svima na forumu, imam dvije zamolbice, dakle;

1. receptura za kuglof ili nesto njemu najslicnije (sto bi se fino moglo papati sa mlijekom) a da se moze "odraditi" u pekacu za kruh, ehhh... jos uvijek mi "odzvanja" u ustima okus starog, dobrog Slobodinog kuglofa...

2. receptura za "Garlic Bread" kako ga zovu Kanadjani i Ameri, to mi se jako svidjelo prilikom boravka tamo a kako sam nedavno ulozio novac (heh, kako ovo gordo zvuci ) u novi pekac za kruh bilo bi mi zanimljivo kad bi si to mogao napraviti kod kuce. Ono sto sam jeo tamo su u principu polugotovi proizvodi koji se moraju podgrijati/zapeci u pecnici, prilicno masni unutra (kao da ima maslaca) sa podosta persina i vrlo finom aromom cesnjaka...

Sto reci vise? Hvala puno unaprijed uz ispriku na mogucem nejavljanju, naime, krecem za par sati prema Jadranu a ne znam da li cu tamo imati raspoloziv Internet...

Hvala na eventualnim odgovorima jos jednom!

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mislim da taj Garlic Bread ne možeš napraviti u pekaču, akoje to oono na što ja mislim onda se gotov kruh(naravno pošto si uložio novac tvoj domaći kruh) fila začinjenim maslacom pa se malo popeče u pećnici, kako se fila nisam sigurna .

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

U pekacu mozes izmijesiti smjesu za francuski kruh, koju, kad je gotova, izvadis iz pekaca i ispeces u pecnici. Kad je kruh pecen, svaku snitu namazes mjesavinom maslaca, cesnjaka i persina i u pecnicu oko 5 min! Ja jos znam staviti mozzarelle i bude jako fino .
    Posljednje uređivanje od iridana2666 : 24.07.2011. at 09:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •